Gå til sidens indhold

Sådan får du ja!

Online workshop for ledige medlemmer omkring psykologien bag det, som får andre fok til at sige JA. Workshoppen henvender sig til dig, der ønsker at få større indsigt i, hvordan man påvirker og overtaler andre.

Du lærer psykologien bag det, som får andre fok til at sige JA. Du får indsigt i de ubevidste mønstre og overbevisninger, som hjernen reagerer på, og som kan bruges, når du gerne vil opnå et JA. Forskningen bag neuromarketing har netop bevist, hvor effektivt mennesker ubevidst kan påvirkes i deres beslutningsproces, da hjernen helst vil træffe enkle beslutninger på det ubevidste plan.

Vi gennemgår seks metoder og principper, som umiddelbart vil påvirke de fleste mennesker til at sige JA – og du lærer samtidig, hvordan du undgår at lade dig påvirke af disse psykologiske mekanismer.

Du lærer de seks universelle overtalelsesmetoder, der ofte bruges inden for bl.a. salg, fundraising, marketing og reklamer for at få os til at sige JA.

Denne workshop henvender sig til alle, der ønsker at få større indsigt i, hvordan man påvirker og overtaler andre.

Praktiske oplysninger

Online tilbud er landsdækkende. Det kræver blot, at du har adgang til en pc/tablet/mac/mobil for at deltage.

Der er deadline for tilmelding (hver)dagen før kl. 12, så vi kan nå at sende dig link til Zoom og eventuelt materiale til forberedelse i god tid inden mødet.
Workshoppen afholdes via det virtuelle møde- og undervisningsværktøj Zoom. Læs om DM’s brug af Zoom.

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, bedes du melde afbud senest dagen før arrangementet. Det gør du på www.dm.dk under ”Mit DM” eller ved at sende en mail til dme@dm.dk Dette sker af hensyn til planlægning, for at undgå madspild og for at give en kollega mulighed for at få din plads. Ved manglende afbud faktureres et udeblivelsesgebyr på kr. 150.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 18. august 2020

09.00 - 12.30

Sted Virtuelt møde

Tilmeldingsfrist

10. august 2020

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer