Gå til sidens indhold

Kom godt tilbage på job efter ferien

Hvordan håndterer du at vende tilbage til jobbet efter sommerferien.

Du har holdt en dejlig afslappende sommerferie. Men nu, hvor hverdagen igen rumsterer, vender udfordringerne tilbage, og du kan føle dig presset. Hvordan tackler du denne situation og hvordan undergår du, at de naturlige udfordringer vi alle oplever, når vi vender tilbage fra ferie, udvikler sig til stress?

Hvis du bliver meget utryg ved tanken om, hvad der venter af arbejde, kan du til nød på feriens sidste dag tjekke din indbakke – men kun hvis det giver dig en form for ro. Du skal ikke begynde at svare folk, før du er tilbage på arbejdet. Hvis din ferie slutter den tyvende i måneden, kan det i øvrigt være en god idé, at der i dit autosvar står, at du først er tilbage den toogtyvende. På den måde får du et pusterum omkring din ferie, så du ikke nødvendigvis skal besvare alle beskeder i indbakken, den første dag du er tilbage. Efter en længere ferie tager det som regel et par dage at komme op i gear igen, så kast dig derfor ikke over store projekter, før du er tilbage i din almindelige arbejdsrytme.

DM’s karrierekonsulenter hjælper dig på denne workshop med at komme godt tilbage til hverdagen efter ferien og du vil få en række gode råd.

Hvem kan deltage 

Workshoppen er rettet mod alle medlemmer

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, bedes du melde afbud senest dagen før arrangementet. Det gør du på www.dm.dk under ”Mit DM” eller ved at sende en mail til dme@dm.dk. Dette sker af hensyn til planlægning,  for at give en kollega mulighed for at få din plads. Ved manglende afbud faktureres et udeblivelsesgebyr på kr. 150.

 

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 19. august 2020

16.30 - 17.30

Sted Online

Tilmeldingsfrist

18. august 2020

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer