Gå til sidens indhold

Organisation, samarbejde og trivsel

En del af DM’s TR-grunduddannelse. Få viden om organisationer, samarbejde, arbejdsmiljø og trivsel på arbejdspladsen, så du kan søge indflydelse på det rigtige og på rette tidspunkt.

Grunduddannelse: Organisation, samarbejde og trivsel
- internat - 2 dage.

Intro
Lær at forstå din organisation og få viden om trivsel, arbejdsmiljø og ledelse, så du som tillidsvalgt kan medvirke til at styrke arbejdsfællesskabet og arbejdsmiljøet i din organisation.

Udbytte
Du får viden om organisationer og arbejdsfællesskaber samt en indføring i arbejdsmiljø, stress og trivsel blandt akademikere. Undervejs bliver du også præsenteret for tilgange og værktøjer til at få indflydelse på din egen arbejdsplads, og du får mulighed for at sparre med underviserne og de andre deltagere om konkrete cases.

Indhold

  • Forstå din organisation
  • Arbejdsmiljø blandt akademikere samt love og regler
  • Social kapital: Tillid, retfærdighed og samarbejde i organisationen
  • Det grænseløse arbejdsliv
  • Stress
  • Politikker og handlemuligheder på arbejdspladsen


Form og metoder
Undervisningen lægger op til aktiv deltagelse og veksler mellem oplæg, gruppeopgaver og reflekterende teams, så der er rig mulighed for at afprøve teorien i praksis.

Målgruppe
Tillidsrepræsentanter, -suppleanter, arbejdsmiljørepræsentanter samt kontaktpersoner i både det offentlige og det private.

Pris
TR-Grunduddannelsen er gratis for DM's tillidsvalgte. Tillidsvalgte fra andre organisationer skal tilmeldes via sekretariatet.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 2. september 2020 - 3. september 2020

09.30 - 16.00

Sted Sinatur Hotel Sixtus

Teglgårdsvej 73
5500 Middelfart
DNK

Tilmeldingsfrist

30. august 2020

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer