Gå til sidens indhold

Kom godt i gang med kompetenceafklaring

Brug en dag sammen med andre på at stille skarpt på kompetencebegrebet, få klarhed over nogle af dine egne kompetencer og - vigtigst - få dine egne ord på kompetencerne

At være kompetent er at kunne og ville det, der skal til for at løse en given opgave. Ved at arbejde systematisk med at kortlægge dine kompetencer, får du overblik over, hvilken type job, du gerne vil have, og hvad du kan tilbyde din kommende arbejdsgiver. Klare fortællinger om dine kompetencer hjælper dig til at motivere dine ansøgninger og gøre dem mere relevante og målrettede.

Formen er oplæg og gruppearbejde. Du bliver introduceret til redskaber og metoder, som vil støtte dit fortsatte arbejde med refleksion, oversættelse, konkretisering og formulering af dine kompetencer.

Medbring gerne dit cv.

Vi serverer en sandwich til frokost.

Målgruppe
Workshoppen er forbeholdt ledige medlemmer og afholdes i samarbejde med Magistrenes A-kasse.   

Afbud
Bliver du forhindret i at deltage, skal du melde afbud senest dagen før arrangementet. Det gør du på www.dm.dk under ”Mit DM” eller ved at sende en mail til dme@dm.dk. Ved manglende afbud faktureres et udeblivelsesgebyr på kr. 150. Dette sker af hensyn til planlægning, madspild og så en kollega kan få din plads.

Workshoppen er forbeholdt ledige medlemmer og afholdes i samarbejde med Magistrenes A-kasse.   

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 15. august 2019

10.00 - 15.00

Sted Magistrenes A-kasse

Østerågade 19, 3
9000 Ålborg

Tilmeldingsfrist

13. august 2019

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer

Log ind for at tilmelde