Gå til sidens indhold

Netværk med fokus på bæredygtighed, omstilling og organisering (MBOS)

Medlemsforum for Bæredygtig Omstilling af Samfundet er stedet, hvor medlemmer kan diskutere og undersøge muligheder for at påvirke samfundsudviklingen i en grøn og bæredygtig retning.

Bæredygtighed spænder her bredt og er kendetegnet ved fx at opfylde internationale klimamål, cirkulærer og genbrugsorienterede praksisser inden for forbrug, transport osv. Fælles for dem er, at de ikke har ødelæggende effekt på økosystemer, men positivt udvikler menneskers sociale liv og interaktion.

Vi tager afsæt i FN’s anbefalinger for klima og omstilling samt hvad der rører sig lokalt og internationalt, og hvad har vi har brug for?

Initiativtagere

  • Frederikke Oldin er cand.mag. i Sprogpsykologi og arbejder på et projekt, der udvikler deleøkonomiske løsninger for seniorer i Odsherred. I et årti har hun set på, hvordan vi mennesker skaber mening af klimakrisen og relaterede problemer, og hvordan vi er i stand til at handle i relation til bæredygtighed og omstilling.
  • Jakob Skovgaard, er ph.d., Partnership Coordinator hos UNICEF Danmark. Jakob ser på klimaforandringernes menneskelige konsekvenser i en udviklingskontekst, og er medlem af bæredygtighedsinitiativet Scandinavian Commons.
  • Stefan Gaarsmand Jacobsen, er ph.d., adjunkt i global historie på Roskilde Universitet og forsker i klimabevægelsen og omstillingspolitik. Stefan har været initiativtager til et klimaopråb, som blev underskrevet af 300 forskere. Har været med til at starte bæredygtighedsinitiativerne Scandivian Commons og såerdet.nu

Næste møde afholdes 18. juni 2019 

Workshop 25. juni 2019

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 31. december 2019

-

Sted

Tilmeldingsfrist

31. december 2019

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer

Log ind for at tilmelde