Gå til sidens indhold

Sådan finder du dit første job i mindre virksomheder

Karriereworkshop for studerende og nyuddannede på KUA. Sådan finder du dit første job som nyuddannet i mindre virksomheder. Afdæk det skjulte jobmarked i små og mellemstore virksomheder. Deltag i vores karriereworkshop for nyuddannede på KUA og få viden om, hvordan du finder dit første job.

Er du eller bliver du snart færdiguddannet? Der er mange akademiske job at få i små og mellemstore virksomheder (SMV), hvis bare man ved, hvor man skal lede. Deltag i vores karriereworkshop og hør, hvordan du søger hos virksomhederne.

Vidste du, at de små og mellemstore virksomheder (SMV'er) udgør ca. 91 procent af det private erhvervsliv?

De små og mellemstore virksomheder har en masse spændende akademiske arbejdsopgaver, som mange nyuddannede desværre sjældent får øje på.

Men SMV'er slår ikke deres stillinger op, som de store virksomheder gør. Hvad gør man så? Det er blandt andet den viden, vi ønsker at dele med jer på workshoppen.

Alle tal viser, at segmentet af små og mellemstore virksomheder er et arbejdsmarked i hastig vækst, og som har et potentiale for at skabe cirka 31.000 nye jobs ifølge SMVDanmark. Det potentiale arbejder Akademikerkampagnen blandt andet med at realisere ved at skabe viden blandt højtuddannede om de muligheder, der også findes hos de virksomheder. Små og mellemstore virksomheder udgør også størstedelen af det private erhvervsliv, så der er god grund til at interessere sig lidt mere for dem.

Så hvis du ønsker at gå andre veje end ”corporate”, så skal du melde dig til workshoppen og blive klogere på mulighederne i de små og mellemstore virksomheder.

PROGRAM

09.00: Ankomst og indskrivning

09.15: Velkomst v/Kristina Falkvist, chefkonsulent hos Akademikerkampagnen og Sørine Storm, konsulent hos DM

09.25-09.55: Oplæg v/Akademikerkampagnen: Hvad vil arbejdsgiverne gerne have, hvilke arbejdsopgaver er der i de private virksomheder og verden set fra en SMV

09.55-10.15: Spot et job! I denne øvelse vil du blive styrket i at se de opgaver, der typisk skal løses i en virksomhed

10.15-10.30: Pause

10.30-10.50: Sådan skaber du værdi i en virksomhed

10.50-11.20: Kompetenceafklaring: Hvad gør du, som skaber værdi? Prøv dig selv af

11.20-11.30: Pause

11.30-12.15: ”KARRIERESPILLET” – du er på hold med én eller to andre deltagere fra workshoppen, og sammen skal I give nogle kvalificerede bud på en virksomheds udfordringer og andre temaer i forbindelse med jobsøgning

12.15-12.30 En kort opsamling og afslutning med sandwich

Sted: KUA, Karen Blixens Vej 4, 2300 København S, Lokale 27.0.09.

.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 3. april 2019

09:00 - 12:30

Sted KUA

Karen Blixens Vej 4
2300 København S
DNK

Tilmeldingsfrist

2. april 2019

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Gratis

Tilmeld