Gå til sidens indhold

Involver dine kolleger og opnå resultater sammen

Er du drevet af lysten til at forandre i fællesskab? Få et crash course i organisering og involvering og tag udgangspunkt i din egen arbejdsplads.

Under OK18 lykkedes det for rigtig mange tillidsvalgte at samle kollegerne i fælles aktiviteter for at opnå et fælles mål. Det samme engagement kan mobiliseres, når det gælder mindre lokale forandringer og mål. Det kræver en systematisk indsats og de rigtige redskaber.

Brug tre eftermiddage på at lære den organiserende og involverende tilgangs grundlæggende metoder. Du kommer til at arbejde med udgangspunkt i din egen arbejdsplads og de sager, som optager dig og dine kolleger. Metodisk arbejder vi med de fem lederskabsopgaver, som giver dig et solidt grundlag for at skabe lokale forandringer og resultater sammen med dine kolleger:

  • at vælge en sag
  • at sætte et strategisk mål
  • at lægge en strategi
  • at lægge en handleplan
  • at få flere med i arbejdet

Kurset er primært for tillidsvalgte – både tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter, som ønsker at arbejde mere målrettet med at involvere kollegerne i en konkret sag og skabe resultater lokalt på arbejdspladsen sammen med kollegerne. Engagerede DM-medlemmer uden tillidshverv kan dog også komme i betragtning til kurset.

Er du tillidsvalgt, kan du tilmelde dig direkte - husk at logge ind først, så vi kan se, at du er tillidsvalgt. Er du ikke tillidsvalgt kan du skrive til konsulent Karen Plenge Johansen.

Kurset løber over 3 dage
9. april, 15.30-18.00
7. maj, 15.30-18.00
13. juni, 15.30-17.30

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 9. april 2019 - 13. juni 2019

15:30 - 17:30

Sted Akademikerhuset

Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
DNK

Tilmeldingsfrist

1. april 2019

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Gratis

Tilmeld