Gå til sidens indhold

Hvad skal du være opmærksom på i boligmarkedet

Alt det man skal vide, når man kigger efter bolig På udkig efter noget større? Så er det nu, at DM-medlemmer skal spidse ører. Vi tilbyder nemlig en aften i boligens tegn i samarbejde med Lån & Spar Bank. En aften med fokus på alle de overvejelser, du bør gøre dig, INDEN du går i gang med dit næste boligkøb. Købersmægler.dk kigger også forbi og fortæller om hele købsprocessen.

I løbet af aftenen vil du blive klogere på, hvordan boligmarkedet ser ud, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med køb af bolig, og hvordan både Lån & Spar og Købersmægler.dk vil kunne hjælpe dig videre med dine købstanker.

I pressen tales der meget om de nye ejendomsvurderinger, der forventes at træde i kraft i 2020. Hvad betyder det egentlig i kroner og øre? Vi vil fortælle, hvordan vi vurderer, de nye ejendomsvurderinger kommer til at påvirke markedet, og hvad du som køber bør være opmærksom på.

Lån & Spar vil fortælle om dine muligheder for nyt boligkøb, og hvad de som bank kigger på, når du skal købe din næste bolig. Hvordan påvirker de forskellige udgifter din økonomi, og hvordan kan man gennemskue sin økonomi efter køb af bolig, det er blandt spørgsmålene, vi giver dig svar på til arrangementet.

Købersmægler.dk vil også klæde dig på omkring hele købsprocessen, og hvad du skal være opmærksom på ude i markedet.

Lån & Spar er medlemsejet og bl.a. ejet af Dansk Magisterforening. Marie Refstrup er boligkonsulent i Lån & Spar og har 9 års erfaring med rådgivning til køb af bolig.
Købersmægler.dk er Danmarks førende uafhængige køberrådgiver, der årligt hjælper mere end 1500 med at finde den rette bolig. Købersmægler.dk kan gøre det nemt og trygt at finde og købe den rette bolig - til den rette pris!

Du er velkommen til at tage en ledsager med - det oplyses ved tilmelding.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 27. maj 2019

17:00 - 20:00

Sted Dansk Magisterforening

Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
DNK

Tilmeldingsfrist

23. maj 2019

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer

Log ind for at tilmelde