Gå til sidens indhold

Få styr på projektværktøjskassen (Projektworkshop - modul 2) -VENTELISTE

Få 10 vigtige projektværktøjer, som giver dig succes med dine projekter.

Denne workshop på 7 timer er for dig, der ønsker en introduktion til en række vigtige projektværktøjer, som blandt andet har fokus på fastsættelse af projektmål, risikovurdering, interessentanalyse, kommunikationsplan, projektøkonomi m.v.

Mange virksomheder skaber forandringer gennem projekter med henblik på at indfri virksomhedens overordnede strategier og mål. Dine kompetencer til at beherske de vigtigste projektværktøjer er en vigtig faktor for, at projekterne bliver en succés.

På workshoppen får du mulighed for at afprøve projektværktøjerne i trygge rammer og udveksle erfaringer med de andre deltagere. Læringen foregår efter princippet: Øvelse gør mester.

Når du behersker projektværktøjerne, kan du med sikker hånd planlægge og gennemføre et projekt fra start til slut.

Workshoppen er for nyuddannede og andre, som gerne vil i gang med en projektkarriere.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt projekter og projektarbejde er noget for dig, kan det anbefales at starte med Kom godt i gang med projektkarrieren (Projektworkshop – modul 1), hvor du bliver introduceret til projektarbejde og projektkompetencer.

Underviser er Mikkel Lundstrøm (indehaver af Unik Consult), der har mange års erfaring med projektledelse og uddannelse af projektledere i privat og offentlig virksomhed.

 

 

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 7. oktober 2019

09:30 - 16:30

Sted Dansk Magisterforening

Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
DNK

Tilmeldingsfrist

23. september 2019

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer

Log ind for at tilmelde