Gå til sidens indhold

Kom godt i gang med projektkarrieren (Projektworkshop - modul 1)- VENTELISTE

Er projektarbejde noget for dig? På workshoppen får du indblik i, hvordan man arbejder med projekter, og hvilke krav der stilles til projektledere og projektdeltagere.

Denne workshop på 3 timer er for dig, der overvejer at arbejde med projekter eller projektledelse, men er usikker på, hvordan du skal komme i gang med projektkarrieren.

Du får indblik i, hvad projekter er for en størrelse, og hvilke krav der stilles til projektledere og projektdeltagere.

Virksomheder igangsætter mange projekter, som ledelsen forventer bliver ’sejlet sikkert i havn’, og bidrager til at skabe forandringer med positive resultater.

Vi sætter fokus på dine kompetencer – og du bliver måske overrasket over hvor mange kompetencer du allerede besidder i forhold til at til at arbejde med projekter.

Du kan overveje at følge op med Få styr på projektværktøjskassen (Projektworkshop – modul 2), hvor du bliver introduceret til de vigtigste projektværktøjer.

Underviser er Mikkel Lundstrøm (indehaver af Unik Consult), der har mange års erfaring med projektledelse og uddannelse af projektledere i privat og offentlig virksomhed. 

Målgruppe
Workshoppen er for nyuddannede og andre, som overvejer muligheden for en projektkarriere.

Afbud
Bliver du forhindret i at deltage, skal du melde afbud senest dagen før arrangementet. Det gør du på www.dm.dk under ”Mit DM” eller ved at sende en mail til dme@dm.dk. Ved manglende afbud faktureres et udeblivelsesgebyr på kr. 150. Dette sker af hensyn til planlægning, madspild og så en kollega kan få din plads.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 9. september 2019

14.00 - 17.00

Sted Dansk Magisterforening

Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
DNK

Tilmeldingsfrist

6. september 2019

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer

Log ind og tilmeld venteliste