Gå til sidens indhold

LinkedIn som karriereredskab

Kom og hør, hvordan du formidle dig selv og dine kompetencer bedst muligt på LinkedIn. Du får inspiration til din egen profil og bliver klogere på, hvordan du kan bruge LinkedIn strategisk.

Din LinkedIn-profil er ikke til at komme udenom, når samarbejdspartnere, potentielle nye arbejdsgivere og rekrutteringsfolk googler dig. Det er ikke ligegyldigt, hvordan din profil og dit virtuelle cv er beskrevet.

Hør om de muligheder, der ligger i LinkedIn som karriereredskab, og hvordan du bruger LinkedIn optimalt til at formidle dig selv og dine kompetencer. Du får inspiration til at styrke din profil og til at netværke i LinkedIn-universet. Derudover bliver du klogere på, hvordan du kan udvide og bruge dit netværk, og du får tips til, hvordan du kan bruge LinkedIn til at udvikle dine faglige og netværksmæssige horisonter.

For at få det fulde udbytte af workshoppen er det en fordel, at du som minimum har oprettet en LinkedIn-profil og har eksperimenteret lidt. Du er bestemt også velkommen, hvis du er en mere rutineret bruger. På workshoppen kommer du til at diskutere din profil og din måde at bruge LinkedIn på, så du har noget at arbejde videre med derhjemme. Det betyder, at du ikke behøver at tage din computer med.

Oplægsholder er en karrierekonsulent fra DM.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 4. april 2019

17:00 - 20:00

Sted Magistrenes A-kasse

Østerågade 19, 3
9000 Ålborg

Tilmeldingsfrist

26. marts 2019

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer

Log ind for at tilmelde