Gå til sidens indhold

Lær at producere podcasts - digital formidling der fænger

Lær at formidle den gode historie og få styr på teknikken med at producere podcasts. Det er lettere og sjovere, end du tror. Podcasts er velegnet til at nå kunder, medlemmer og borgere på en fængende måde, når nu I har konstateret, at ingen læser det månedlige nyhedsbrev.

Podcasts giver mulighed for at brande sin organisation, forening eller virksomhed på en spændende måde. Kompliceret stof kan forklares enkelt gennem forskellige formater som fx interviews, samtaler, foredrag og reportager. På dette kursus lærer du at formidle den gode historie og få styr på teknikken. Det er lettere og sjovere, end du tror.

Målgruppe Kurset er for dig, der arbejder med at skabe synlighed for din organisation og tættere kontakt med de vigtigste aktører. Det vil sige kommunikationsmedarbejdere, marketingansvarlige, projektledere og faglige formidlere i private og offentlige virksomheder samt selvstændige.

Formål At blive introduceret til podcast-håndværket, så du undgår de værste begynderfejl og ikke er nervøs ved at kaste dig ud i det.

Dit udbytte Du vil blive introduceret til grundlæggende journalistiske begreber og hvad der specielt er vigtigt, når det gælder at lave historier til ørene. Efter kurset ved du, hvordan du laver en god optagelse, hvordan du får stillet de vigtige spørgsmål og hvordan du redigerer din historie.
Vi vender nyheds-trekanten på hovedet, så du ikke fortæller det hele i første sætning eller scene, men skaber spænding i din historie. Du vil forhåbentlig komme hjem med selvtillid og tro på, at du med øvelse sagtens lærer dette håndværk - hvor du fortæller historierne lige ud af posen - i øjenhøjde med lytteren.

Indhold

  • Grundlæggende journalistiske begreber - hvad virker bedst
  • Interviewteknik
  • Vinkling
  • Redigering
  • Skrive speaks

Form Korte oplæg og derefter ud at prøve kræfter med teorien. Vi bruger mobiltelefonerne og laver små lette øvelser.

Forudsætninger Kurset kræver ikke journalistiske eller tekniske forudsætninger, men lyst til at formidle. 

Underviser Michael Christophersen, journalist og indehaver af ordoglyd. Michael har mange års erfaring med at producere radio (DR, bl.a. Harddisken) og podcasts for en række organisationer. Han er en erfaren underviser på højskoler og universiteter. Se mere på ordoglyd.

Tid og sted 23/5, 24/5 og 7/6 2019 i København. Alle dage kl. 9.00 - 16.00.

Hent program som pdf.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 23. maj 2019 - 7. juni 2019

09:00 - 16:00

Sted Dansk Magisterforening - Akademikertårnet

Lindevangs Allé 2
2000 Frederiksberg
DNK

Tilmeldingsfrist

23. april 2019

Medlemspris

6.500,00 kr.

Pris for andre

8.125,00 kr.

Tilmeld