Gå til sidens indhold

Bliv bedre til at fundraise - VENTELISTE

Denne workshop er for jobsøgende og afholdes i samarbejde med Magistrenes A-kasse.

Fundraising som kompetence er efterhånden lige så efterspurgt, i både offentlige og private organisationer, som projektledelse. Workshoppen er for dig, der allerede har stiftet bekendtskab med området, arbejder indenfor det eller ser det som et ekstra ben i din jobsøgning.

Vi ser nærmere på udviklingstendenser, trends og giver projektinspiration samt indsigt i, hvad du kan få støtte til – og hvor.

Vi arbejder med ansøgningsteknik, budgetforståelse samt det vigtige lobbyarbejde. Alt med det formål at give dig inspiration og realistisk indsigt, samtidig med, at der arbejdes konkret med cases.

For at optimere dit udbytte anbefaler vi, at du medbringer en relevant problemstilling, relateret til din situation. Ex. et konkret projekt du gerne vil søge til, en indsats eller lign.

Workshoppen består af oplæg og øvelser, og vil give dig forståelse for fundraising som disciplin og praktiske værktøjer, du kan bruge i dit videre arbejde.

Mød Dennis Hørmann, Partner i Fundraiseren.dk og Pia Knudsen, Karriererådgiver (tidl. sponsorchef i Tivoli og Carlsberg)

Vi serverer en sandwich til frokost.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 13. maj 2019

10:00 - 14:00

Sted Akademikerhuset

Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
DNK

Tilmeldingsfrist

11. maj 2019

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer

Log ind for at tilmelde