Gå til sidens indhold

Træd i karakter og få dit budskab igennem - VENTELISTE

Denne workshop er for jobsøgende og afholdes i samarbejde med Magistrenes A-kasse.

På denne workshop arbejder vi med, hvordan du kan komme klart igennem med dine budskaber ved at anvende assertion som værktøj gennem alle faser af jobsøgningsprocessen.

Assertion er ikke mystik eller en særlig gave, som nogle har, og andre er gået glip af. Det er i første omgang en række færdigheder og teknikker, som man kan lære, hvis man ønsker det.

Hvis du bruger disse teknikker, vil du kunne kommunikere assertivt, hvilket ganske enkelt er en meget effektiv og ligeværdig kommunikationsform.

På workshoppen gennemgår vi de adfærdsmåder og kommunikationsformer, som knytter sig til assertion. Vi får forståelse for, hvorfor den assertive kommunikationsform er så vigtig i jobsøgningssammenhæng og øver os i den fine balance mellem at være selvhævdende og samtidig åben og deltagende over for andre.

Vi vil også lære at kunne give og modtage kritik (både positiv og negativ) og opdage, hvordan forskellige reaktioner påvirker resultatet.

Gennem teori og træning bliver du opmærksom på, hvordan du kan styrke eller ændre din kommunikation – og du får et godt værktøj til at indarbejde en hensigtsmæssig adfærd og styrke din personlige gennemslagskraft og selvværd.

Vi serverer en sandwich til frokost.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 10. april 2019

10:00 - 15:00

Sted Akademikerhuset

Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
DNK

Tilmeldingsfrist

8. april 2019

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer

Log ind for at tilmelde