Gå til sidens indhold

Er 37 timers arbejdsugen kommet for at blive?- Et økonomisk perspektiv

Hvordan sikrer vi en god balance mellem familieliv og arbejde?

Der er ikke noget naturgivent ved den måde vores arbejdsliv er indrettet på, og arbejdstiden har ændret sig gennem tiden. I dag er rammerne for vores arbejde og familieliv under forandring, og der stilles helt nye krav til vores arbejde. Arbejdstiden er fx blevet mere grænseløs med digitaliseringen, der gør det nemt at tage arbejdet med hjem. Vi står således over for helt andre udfordringer i dag, end for knap 30 år siden, hvor arbejdstiden sidst blev reguleret.

Bestyrelsen for DM’s privatsektor har iværksat en møderække, hvor du blive klogere på og deltage i en fælles debat om ønsker, håb og forventninger til fremtidens arbejdsliv.  

Sammen med eksperter på området undersøger vi alternativerne til en 37-timers arbejdsuge. Er svaret timebanker og bedre muligheder for orlov? Er det en 30-timers arbejdsuge, 4-dags arbejdsuge eller noget helt andet? Hvilke fordele og ulemper er der? Hvad betyder muligheder for vores arbejdsliv, økonomi og ligestillingen?

Til dette arrangement får vi besøg af økonom og økonometriker Katarina Juselius, som vil hjælpe os med at forstå og udfordre de økonomiske sider af mulighederne og udfordringerne.

Første møde i rækken var den 20. november 2018, hvor der var fokus på normerne omkring en 37 timers arbejdsuge.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 22. januar 2019

17:00 - 19:00

Sted Dansk Magisterforening

Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
DNK

Tilmeldingsfrist

21. januar 2019

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Gratis

Tilmeldningsfrist overskredet