Gå til sidens indhold

Værktøjskursus for studerende: LaTeX for begyndere

Hvis du har være frustreret over Word, har du måske hørt fra dine (ældre) medstuderende, at LaTeX er den rigtige løsning på dine problemer – uanset om du er frustreret over orddeling, referencer, figurer eller håndtering af forskellige versioner af Word-filer for grupperapporter. 

Men hvad er det der LaTeX, og hvordan kommer man godt i gang med det?

Hvad kan det, og hvad kan det ikke? Og hvordan udnytter man LaTeX effektivt? 

På dette kursus vil du få svar på disse spørgsmål og mange flere. Gennem talrige hands on-øvelser får du mulighed for komme godt i gang og prøve kræfter med LaTeX. Målet er, at du finder ud af, om LaTeX er noget for dig, og at sætte dig så meget i gang med det, at du kan bruge det i din studiehverdag. Eneste krav er, at du medbringer en laptop, der kan gå på nettet.

Underviser: Steffen Videbæk Fredsgaard er cand.scient i fysik fra Aarhus Universitet fra 2014 og har gennem hele sit studie arbejdet med LaTeX til både store og små opgaver og til undervisningsmaterier, sanghæfter, plakater, slides, bryllupsinvitationer og meget andet - at kalde ham nørd og LaTeX-entusiast er ganske passende. Steffen har været aktiv i studenterlivet på AU og i DK-TUG, der er foreningen for danske TeX- og LaTeX-brugere og har holdt foredrag og workshops om LaTeX siden 2007.

Tid og sted: 4. februar 2019 kl. 15-18 på Aalborg Universitet 

 

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 4. februar 2019

15:00 - 18:00

Sted Aalborg Universitet1

Fibigerstræde 1
9210 Aalborg SØ
DNK

Tilmeldingsfrist

4. februar 2019

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer

Log ind for at tilmelde