Gå til sidens indhold

Intro til TR-rollen

Første del af grunduddannelsen for DM's nyvalgte tillidsvalgte, hvor du får en klar forståelse af din rolle og den sammenhæng, du indgår i på arbejdspladsen og i DM.

Grunduddannelse: Intro til TR-rollen
- todagesinternat

Intro
Få redskaber til at komme godt i gang med hvervet og til at håndtere situationer, der kræver, at du handler hurtigt. Få et overblik, over hvor du kan læse mere og få hjælp.

Udbytte
Du får en klar forståelse af din rolle og den sammenhæng, du indgår i på arbejdspladsen og i DM. Du får redskaber til at komme godt i gang med hvervet og til at håndtere situationer, der kræver, at du handler hurtigt, lige som du får et overblik, over hvor du kan læse mere og få hjælp.

Indhold
•Opgaver: Hvad kan og må du som tillidsvalgt, og hvad må du ikke:
•Kommunikation med kolleger og ledere
•Ansættelser, kontrakter og løn og udformning af politikker
•Hvervning og klubarbejde
•DM’s politik og sekretariat, samt overblik over den danske model, love og regler
•Budgetter og økonomi.

Form og metoder
Undervisningen lægger op til aktiv deltagelse og veksler mellem oplæg, gruppeopgaver og rollespil, så der er mulighed for at afprøve teorien i praksis.

Målgruppe
Nyvalgte tillidsrepræsentanter i det offentlige og det private, kontaktpersoner og bestyrelsesmedlemmer på private arbejdspladser. Introkurset er obligatorisk, før du kan deltage i de 3 andre moduler i DM's grunduddannelse for TR (forhandling og løn, organisation, trivsel).

Pris
Det er gratis at deltage for DM's tillidsvalgte. Tillidsrepræsentanter fra andre organisationer skal tilmeldes via sekretariatet. Send venligst en mail til tillidsvalgte@dm.dk

Diplomuddannelse
DM’s TR-uddannelse består af en grunduddannelse med fire moduler samt en diplomuddannelse som overbygning. Du skal have gennemført hele grunduddannelsen for at få adgang til diplomuddannelsen.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 13. november 2019 - 14. november 2019

09.30 - 16.00

Sted Sinatur Hotel Sixtus

Teglgårdsvej 73
5500 Middelfart
DNK

Tilmeldingsfrist

10. november 2019

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer

Log ind og tilmeld dig