Gå til sidens indhold

WordPress grundkursus

På grundkurset lærer du alt fra køb af webhotel, installation af WordPress, til opbygning og vedligehold af hjemmesiden. Herunder hvordan du indsætter og opdaterer tekster, billeder og videoer, og hvordan du ved hjælp af plug-ins får ekstra funktioner og muligheder.

WordPress er dét mest brugte web-system til opsætning og opdatering af blogs og hjemmesider. Det er et gratis system, hvor du ud fra skabeloner og temaer kan skabe professionelle resultater – helt uden at kende til kodning! WordPress-grundkurset henvender sig både til dig, som skal opdatere en WordPress-baseret hjemmeside og dig, som vil lave en hjemmeside fra bunden

Deltagere er bl.a. journalister, designere, grafikere, fotografer, SoMe-ansvarlige og kommunikations- og marketingmedarbejdere. Du behøver hverken have teknisk forståelse for hjemmesideopsætning eller kendskab til kodning. Kurset suppleres desuden af online videolektioner.

Efter kurset kan du

  • installere WordPress
  • opbygge en hjemmeside med brugervenlige menuer og undermenuer
  • oprette sider og indlæg med tekst og billeder
  • indsætte filer (fx PDF), som kan downloades fra siden
  • bruge plugins og Widgets til ekstra funktioner
  • installere en kontaktformular
  • bruge din viden om opdatering og vedligehold af hjemmesider i praksis

Forudsætninger og form Deltagelse på kurset forudsætter intet forudgående kendskab til webdesign eller kodning.  Kurset består af klasseundervisning med praktiske øvelser ud fra dine ønsker til egen hjemmeside.

Kursusmaterialet består af en omfattende e-bog om WordPress.

Efter kurset har du din egen blog eller hjemmeside med eget indhold på internettet. Men vigtigst af alt, har du en grundlæggende viden om hvordan hjemmesider skabes, vedligeholdes og videreudvikles.

Tilmelding Kurset gennemføres i samarbejde med Jensens Kurser. Tilmelding og al kommunikation vedrørende din deltagelse foregår direkte med Jensens Kurser. Som medlem af DM får du 25 procent rabat. Husk at skrive i bemærkningsfeltet, at du er medlem af Dansk Magisterforening. 

Bemærk Der kan ikke søges om friplads til dette kursus. 

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 12. juni 2019 - 13. juni 2019

08:30 - 15:30

Sted Jensens Kurser

c/o Symbion
Fruebjergvej 3
2100 København Ø

2100 København Ø
DNK

Tilmeldingsfrist

2. juni 2019

Medlemspris

5.250,00 kr.

Pris for andre

Kun for medlemmer

Log ind for at tilmelde