Gå til sidens indhold

Kommakursus

Efter dette kursus kan du de vigtigste kommaregler, du ved hvor du skal slå dem op, og du er blevet en mere sikker korrekturlæser.

Når du læser den følgende tekst, synes du måske der mangler en hel del kommaer. Det gør der ikke. Vi følger Dansk Sprognævns anbefaling til kommaer, men der er også en anden måde at sætte kommaer på. Det hele får du gennemgået på dette kursus.

Målgruppe Alle der enten selv skriver, hjælper andre med at skrive eller fungerer som korrekturlæsere

Formål Efter dette kursus kan du de vigtigste kommaregler, du ved hvor du skal slå dem op, og du er blevet en mere sikker korrekturlæser.

Indhold På dette kommakursus beskæftiger vi os primært med de traditionelle kommaregler, også kaldet kryds og bolle-kommaet (som de fleste tror de kan sætte korrekt). Du lærer desuden at følge Sprognævnets anbefaling mht. kommaer, dvs. du skal lære at undlade startkommaer.

Du får vist masser af opslag på Dansk Sprognævns hjemmeside og på sproget.dk for at finde forklaringer på hvor kommaerne skal være.

Underviser Jane Hansen, Danske Sprogseminarer

Tilmelding Kurset gennemføres i samarbejde med Danske Sprogseminarer. Tilmelding og al kommunikation vedrørende din deltagelse foregår direkte med Danske Sprogseminarer. Som medlem af DM får du 15 procent rabat og der lægges moms på kursusprisen.

Bemærk Der kan ikke søges om friplads til dette kursus.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 8. maj 2019

09:00 - 16:00

Sted Radisson Blu Scandinavia Hotel

Magrethepladsen 1
8000 Aarhus C
DNK

Tilmeldingsfrist

24. april 2019

Medlemspris

3.820,75 kr.

Pris for andre

Kun for medlemmer

Log ind for at tilmelde