Gå til sidens indhold

SEO optimering - kun for ledige medlemmer

VENTELISTE - Få konkret viden om, hvordan du kan gøre din hjemmeside mere synlig i søgemaskinerne, så du får flere relevante besøg og en klarere profil på nettet.

Målgruppe Kurset henvender sig til ledige medlemmer, der arbejder med hjemmesider/webshops – eller ønsker at gøre det i fremtiden.

Formål At give deltagerne konkret viden om, hvordan de kan gøre hjemmesider mere synlige i søgemaskinerne. Søgemaskineoptimering (SEO) handler om at optimere på de elementer, der giver en hjemmeside bedre placeringer i søgeresultaterne. Det gælder om at gøre siden relevant i forhold til brugerens søgning, den øger antallet af relevante besøg og bidrager til et stærkere brand på nettet.

Dit udbytte Du får:

  • viden om, hvordan du kan gøre hjemmesider mere synlige i søgemaskinerne – og Google i særdeleshed. Hvis du ikke har arbejdet med optimering af din hjemmeside/webshop før, så er der helt sikkert mange placeringer at hente
  • indblik i, hvad der er vigtigt, hvor du skal starte og hvad du præcis skal gå hjem og gøre efter kurset. Der ligger et stort potentiale i de optimeringer, du selv kan gå hjem og foretage – også selvom du ikke har arbejdet med SEO før
  • Inspiration og konkret viden baseret på erfaringer fra over 100 forskellige hjemmesider og webshops

Indhold

  • Søgeordsanalyse
  • Titler og sidebeskrivelser (title tags og meta descriptions)
  • Opsætning af sider
  • Intern og ekstern linkbuilding
  • Mobilversion – vigtigere end nogensinde før

Form Kurset er tilrettelagt med en involverende og aktiv undervisning med blanding af oplæg, best practice eksempler og konkrete øvelser. Der udleveres PowerPoint efter kurset. Deltagerne medringer deres egen computer.

Underviser Ninna Stolarczyk. Senior SEO Specialist and Digital Strategist.

Bemærk at ved afmelding senere end 14 dage før kursusstart refunderes administrationsgebyret ikke.

Hent program her

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 25. februar 2019 - 26. februar 2019

09:00 - 16:00

Sted EG A/S

Dusager 25
8200 Aarhus N
DNK

Tilmeldingsfrist

19. februar 2019

Medlemspris

400,00 kr.

Pris for andre

Kun for medlemmer

Log ind for at tilmelde