Gå til sidens indhold

Den faciliterende projektleder - kun for ledige medlemmer

OVERTEGNET. Lær at planlægge et projekt og at facilitere projektprocesser, så du kan få tingene til at ske ved at motivere og skabe gode rammer for et konstruktivt projektsamarbejde.

Den gode projektleder har øjnene både på projektet og på de mennesker, der skal medvirke til, at det bliver en succes. God projektledelse handler nemlig også om at sikre motivation, ejerskab og fælles forståelse for projektet blandt de involverede parter.

Målgruppe Kurset er for alle, der arbejder med projekter som projektdeltagere eller projektledere. Du kan arbejde med såvel interne udviklingsprojekter som projekter for eksterne kunder.

Formål Formålet med kurset er at sætte dig i stand til at håndtere både den praktiske og den strategiske projektledelse ved at give dig indsigt i basale projektstyringsværktøjer og introducere dig for metoder til facilitering af samarbejdsprocesser.

Dit udbytte Kurset giver dig overblik over dit ansvar som projektleder eller -deltager. Du får indsigt i både de traditionelle projektstyringsværktøjer som tids-, mål- og ressourcestyring og i de blødere, faciliterende metoder, der lægger vægt på motivation og samarbejdsprocesser.

Indhold I løbet af kurset får du sat fokus på:

  • Analytiske værktøjer – problem/mål-, interessent og risikoanalyse
  • Planlægningsværktøjer – aktivitets-, tids- og ressourceplanlægning
  • Styringsværktøjer – kvalitets-, fremdrifts og økonomistyring
  • Faciliteringsværktøjer – facilitering af samarbejdsprocesser.

Form Undervisningen er dialogbaseret med øvelser, diskussioner og gruppearbejde. Kurset forløber over to dage, hvor vi i vid udstrækning arbejder med deltagernes egne cases.

Underviser Daniel Dornonville de la Cour, seniorkonsulent og underviser i COWI A/S.

Bemærk at ved afmelding senere end 14 dage før kursusstart refunderes kursusgebyret ikke.

Hent program som pdf

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 21. august 2019 - 22. august 2019

09.00 - 16.00

Sted EG A/S

Dusager 25
8200 Aarhus N
DNK

Tilmeldingsfrist

21. juli 2019

Medlemspris

550,00 kr.

Pris for andre

Kun for medlemmer

Log ind for at tilmelde