Gå til sidens indhold

Videndeling i praksis

En solid faglig viden er ikke nok, når man skal lære fra sig. God og effektiv videndeling kræver først og fremmest kendskab til hvordan man lærer fra sig og hvordan andre tilegner sig viden.

Kender du det? Du skal oplære en kollega eller elev i en del af dit fagområde, men jo mere du taler des mere forvirret og fortabt bliver kollegaen. Skyldes det at kollegaen er mentalt underfrankeret? Eller at du taler i tåger? Eller skyldes det måske blot, at I ikke kommunikerer på samme frekvens? Videndeling er en integreret del af arbejdslivet, men ikke alle har de nødvendige værktøjer til at formidle deres viden effektivt og med gennemslagskraft. Læring, motivation og kommunikation er tre nøgleord når den moderne mesterlære går på arbejde.

Målgruppe Er du elevansvarlig, superbruger, mentor eller bare en erfaren rotte inden for dit fag så er dette kursus noget for dig.

Formål Formålet med kurset er at du bliver i stand til at introducere og opkvalificere kolleger

Dit udbytte Du får kendskab til de mange brugbare kommunikative og pædagogiske værktøjer som gør dig i stand til at formidle din viden endnu mere effektivt og med gennemslagskraft.

Indhold

  • Kortlæg læringsbehovet – at møde den lærende, der hvor han/hun er
  • Motivation
  • Kompetence model
  • Effektiv kommunikation i øjenhøjde
  • Forståelsesværktøjer – vejen til flere A-ha oplevelser
  • Vi lærer forskelligt – hvordan rammer du plet?

Form Der veksles mellem oplæg fra underviser, diskussioner og øvelser. 

Underviser Line Sander er uddannet cand.comm. og direktør i SUPPLEMENT AS og har siden 1997 fungeret som underviser og foredragsholder. Med mere end 4.000 afholdte kurser og foredrag bag sig er Line en særdeles erfaren underviser, der med høj energi og god humor beriger publikum med viden, værktøjer og teknikker inden for sine kompetenceområder.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 13. november 2019

09.00 - 16.00

Sted Dansk Magisterforening - Akademikertårnet

Lindevangs Allé 2
2000 Frederiksberg
DNK

Tilmeldingsfrist

13. oktober 2019

Medlemspris

4.000,00 kr.

Pris for andre

5.000,00 kr.

Tilmeld