Gå til sidens indhold

Strategi og forretningsudvikling der virker - kun for ledige medlemmer

Kurset giver et overblik over de væsentligste redskaber i forbindelse med udvikling og implementering af strategi i såvel private som offentlige organisationer.

Der gives en introduktion til det der virker i det daglige gennem udpræget brug af relevante eksempler fra Danske organisationer og virksomheder.

Målgruppe Kurset henvender sig til medarbejdere og mellemledere der er interesseret i bedre at forstå strategiarbejdet og aktivt at kunne deltage i strategiprocesser i virksomheder og offentlige organisationer.

Formål Målet er, at deltagerne får et grundigt, anvendelsesorienteret og solidt fagligt overblik over de almindelige redskaber, begreber og virkemidler i strategi-arbejdet.

Der tages udgangspunkt i de fem centrale spørgsmål en strategi skal besvare og hvorledes disse spørgsmål besvares. Der er fokus på at afmystificere de mange og forskellige metoder og redskaber. Der skæres ind til benet med fokus på det der virker.

Dit udbytte Du får en indsigt i hvad der kendetegner den gode strategi, hvordan den bedst udvikles og implementeres og ikke mindst i hvordan den enkelte kan bidrage på en positiv og relevant facon.

Der gives et praktisk og anvendeligt overblik over redskaber og en lang række jordnære eksempler fra relevante virksomheder og organisationer.

Deltagerne opfordres til at dele egne erfaringer – hvis de haves.

Indhold Med udgangspunkt i deltagernes erfaringer og praksis arbejder vi med:

  • De fem spørgsmål en god strategi skal besvare
  • De væsentligste redskaber til udvikling og implementering af strategi
  • De gode og mindre gode erfaringer fra relevante danske organisationer – private såvel som offentlige
  • De værste faldgruber

Form Kurset er tilrettelagt, så emnerne behandles i teori og praksis, vekslende mellem oplæg, case-diskussioner, øvelser, egne erfaringer og de seneste metoder og teorier.

Underviser Lars Bo Hansen. Cand. Polit og MBA. Partner hos Implement Consulting Group og forfatter til 10 bøger om strategi og ledelse. Herunder Strategi der Virker, Mig & JOE og God ledelse.

Bemærk at ved afmelding senere end 14 dage før kursusstart refunderes administrationsgebyret ikke.

Hent program som pdf

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 2. september 2019 - 3. september 2019

09.00 - 16.00

Sted Dansk Magisterforening

Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
DNK

Tilmeldingsfrist

29. august 2019

Medlemspris

550,00 kr.

Pris for andre

Kun for medlemmer

Log ind og tilmeld dig