Gå til sidens indhold

Projektledelse og projektstyring

Lær fundamentet bag alt projektarbejde at kende og bliv en god projektdeltager eller projektleder.

Projektarbejdsformen stiller andre krav til både ledere og medarbejdere end den daglige drift. Du kan møde projektarbejdets udfordringer ved at kende til solide styringsværktøjer, projektledelse, projektets faser, konflikthåndtering og evaluering.

Målgruppe Kurset henvender sig til nye projektledere, projektledere for mindre projekter og dig, der er deltager i projekter.

Formål Formålet med kurset er at sætte dig i stand til at deltage kvalificeret i projekter eller lede mindre projekter. Du får indblik i anerkendt praksis inden for projektledelse og får sat de vigtigste begreber på plads.

Dit udbytte Kurset giver dig baggrund for at byde konstruktivt ind i forbindelse med projekter og selv planlægge og styre mindre projekter. Du får en solid forståelse for, hvad projektarbejdsformen indebærer, uanset om du er projektdeltager eller projektleder for mindre projekter.

Indhold På kurset arbejder du med:

  • Projektets forskellige faser
  • Synliggørelse af projekter
  • Styringsværktøjer og -metoder
  • Bemanding og organisering
  • Ledelse i og af projekter
  • Konflikter og håndtering af konflikter
  • Evaluering af og læring i projekter.

Form Arbejdsformen veksler mellem oplæg, diskussion og øvelser. En del af øvelserne tager udgangspunkt i egne erfaringer og cases.

Underviser Bent Andresen, certificeret projektleder og indehaver af ConProve konsulenter. Bent har mange års erfaring med udvikling, projektledelse og undervisning i offentlige og private virksomheder.

Hent program som pdf

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 6. maj 2019 - 7. maj 2019

09:00 - 16:00

Sted Dansk Magisterforening

Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
DNK

Tilmeldingsfrist

2. maj 2019

Medlemspris

7.400,00 kr.

Pris for andre

9.250,00 kr.

Tilmeld