Gå til sidens indhold

Den faciliterende projektleder

Lær at planlægge et projekt og at facilitere projektprocesser, så du får skabt ejerskab til projektet og skabt gode rammer for et konstruktivt projektsamarbejde.

Den gode projektleder har øjnene både på projektet og på de mennesker, der skal medvirke til, at det bliver en succes. God projektledelse handler nemlig også om at sikre motivation, ejerskab og fælles forståelse for projektet blandt de involverede parter.

Målgruppe Kurset er for alle, der arbejder med projekter som projektdeltagere eller projektledere. Du kan arbejde med såvel interne udviklingsprojekter som projekter for eksterne kunder.

Formål Formålet med kurset er at sætte dig i stand til at håndtere både den praktiske og den strategiske projektledelse ved at give dig indsigt i basale projektstyringsværktøjer og introducere dig for metoder til facilitering af samarbejdsprocesser.

Dit udbytte Kurset giver dig overblik over dit ansvar som projektleder eller -deltager. Du får indsigt i både de traditionelle projektstyringsværktøjer som tids-, mål- og ressourcestyring og i de blødere, faciliterende metoder, der lægger vægt på motivation og samarbejdsprocesser. Du fokuserer således både på praktisk og strategisk projektledelse.

Indhold I løbet af kurset får du sat fokus på:

  • Analytiske værktøjer – problem/mål-, interessent og risikoanalyse
  • Planlægningsværktøjer – aktivitets-, tids- og ressourceplanlægning
  • Styringsværktøjer – kvalitets-, fremdrifts og økonomistyring
  • Faciliteringsværktøjer – facilitering af samarbejdsprocesser.

Form Undervisningen er dialogbaseret med øvelser, diskussioner og gruppearbejde. Kurset forløber over tre dage, hvor vi i vid udstrækning arbejder med deltagernes egne cases.

Underviser Daniel Dornonville de la Cour, seniorkonsulent og underviser i COWI A/S.

Tid og sted 30/10, 31/10, 1/11 2019 i København. Alle dage kl. 9.00 - 16.00.

Hent program som pdf

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 30. oktober 2019 - 1. november 2019

09.00 - 16.00

Sted Dansk Magisterforening

Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
DNK

Tilmeldingsfrist

30. september 2019

Medlemspris

10.000,00 kr.

Pris for andre

12.500,00 kr.

Tilmeld