Gå til sidens indhold

Workshop for "salgs-sky" selvstændige - bliv ven med dit salgsarbejde”

Målet er, at du går inspireret fra workshoppen med et fornyet syn på dit salgsarbejde, nye idéer til din planlægning og mere mod på at sælge.

Du er selvstændig, fordi du elsker friheden til selv at bestemme i hverdagen. Du elsker at arbejde, dyrke din faglighed og løse opgaver for dine kunder. Men, når det kommer til at sælge, holder kærligheden op. Det er et ubehageligt onde. Rollen som sælger udfordrer ganske enkelt alt, hvad du oplever som kvalitet. Og det at tænke kommercielt harmonerer måske heller ikke lige med dit billede af dig selv som akademisk konsulent, rådgiver eller ekspert. Men som selvstændig er det at sælge også et grundvilkår. Heldigvis er det noget, der kan læres.

På denne workshop tager vi fat om nælden med godt humør.

I en blanding af oplæg, små øvelser og opgaver vil vi bl.a. berøre:

  • Salgsudfordringer - hvad udfordrer dig i dit salg?
  • Betydningen af en sælgende indstilling (mindset)
  • Salgsplanlægning – tilrettelæg dit salg
  • Markedsføring - hvordan du fremmer dit salg
  • Kommunikation - nøglen til salg
  • Motivation, hold modet oppe - dan et personligt netværk omkring salg

Målet er, at du går inspireret fra workshoppen med et fornyet syn på dit salgsarbejde, nye idéer til din planlægning og mere mod på at sælge.

Varighed: 3,5 timer inkl. pauser – NB! Lige efter workshoppen er der mulighed for at holde ”fredagsbar” og udvide dit netværk. Her inviteres deltagerne, sammen med andre selvstændige DM’ere, til en halv times networking over en forfriskning. Hvis der er tilslutning, kan vi bagefter følges ad fra DM’s lokaler og tage snakken videre på en nærliggende café og fortsætte for egen regning. Af praktiske årsager vil vi gerne vide cirka hvor mange deltagere, der vil med til fredagsbaren – så oplys gerne ved tilmeldingen, om du kunne tænke dig at gå med.

Underviser: Konsulent Charlotte Vilsholm, PRmeter Kommunikation. Har arbejdet professionelt med kommunikation, salg og markedsføring siden 1998. Har bl.a. arbejdet for flere medlemsorganisationer, senest fire år som konsulent hos Dansk Industri i København. Selvstændig med base i Farum siden 2013.

Tid og sted:
Fredag 25. januar 2019 kl. 12.00-15.30 i København. 

 

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 25. januar 2019

12:00 - 15:30

Sted Dansk Magisterforening - Akademikertårnet

Lindevangs Allé 2
2000 Frederiksberg
DNK

Tilmeldingsfrist

18. januar 2019

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer

Tilmeldningsfrist overskredet