Gå til sidens indhold

Organisation

En del af DM's TR-grunduddannelse. Styrk din strategiske forståelse af din egen rolle i organisationen og dine muligheder for at få indflydelse.

Grunduddannelse Organisation, ledelse og forandring - todagesinternat

Intro
Kurset giver dig redskaber og perspektiver til at forstå din arbejdsplads som organisation, og styrker din forståelse af din egen rolle i organisationen og dine muligheder for at få indflydelse.

Udbytte
Du får en analytisk og professionel tilgang til at forstå din arbejdsplads som organisation, og får styrket din strategiske forståelse af organisationen, din rolle og dine muligheder for at få indflydelse. Du får redskaber til at forberede vilkårene for dine kolleger og kompetencer til at samle og repræsentere dine kollegers synspunkter i en konstruktiv dialog med ledelsen.

Indhold

  • Organisationsforståelse og din platform som repræsentant
  • Moderne ledelse og HR. Hvorfor gør de, som de gør, og hvordan kan du få indflydelse og betydning?
  • Styringsparadigmer, selvledelse, forandringsprocesser i store og små organisationer samt et overblik over den danske aftalemodel.
  • Forandringsprocesser i store og små organisationer
  • Klubarbejde: Mødeledelse og kommunikation Faglig meningsdanner Identificer, vurder og påpeg problemer overfor ledelsen
  • Processer og påvirkning.

Form og metoder
Undervisningen lægger op til aktiv deltagelse og veksler mellem oplæg, gruppeopgaver og rollespil, så der er mulighed for at afprøve teorien i praksis.

Målgruppe
For tillidsrepræsentanter i det offentlige og det private, kontaktpersoner og bestyrelsesmedlemmer på private arbejdspladser. P

Pris
Det er gratis at deltage for DM's tillidsvalgte. Tillidsrepræsentanter fra andre organisationer kan kun tilmeldes via DM’s sekretariat. Send en mail til tillidsvalgte@dm.dk DM sørger for overnatning og fuld forplejning under kurset.

Diplomuddannelse
DM’s TR-uddannelse består af en grunduddannelse med fire moduler samt en diplomuddannelse som overbygning. Du skal have gennemført hele grunduddannelsen for at få adgang til diplomuddannelsen.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 27. november 2019 - 28. november 2019

09.30 - 16.00

Sted Sinatur Hotel Sixtus

Teglgårdsvej 73
5500 Middelfart

Tilmeldingsfrist

24. november 2019

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer

Log ind for at tilmelde