Gå til sidens indhold

Forhandling og Løn

En del af DM's TR-grunduddannelse. Få personlig erfaring med forhandlingssituationer og bliv skarp på forhandlingsprocesser.

Grunduddannelse Forhandling og løn
- todagesinternat

Intro
Få personlig erfaring med forhandlingssituationer og med at reagere hensigtsmæssigt under pres.

Udbytte
Du bliver klædt på til at forhandle og redskaber til at planlægge og forberede forhandlinger. Gennem øvelser og rollespil får du personlige erfaringer med at være i forhandlingssituationer og i at reagere hensigtsmæssigt under pres. Du bliver samtidig trænet i at se muligheder i selve forhandlingssituationen.

Indhold

  • Hvad er til forhandling
  • Retorik og kommunikation i forhandlingssituationen
  • Relationer før, under og efter forhandlinger
  • Viden om løn og aftaleret, herunder gode råd om fx nyansættelser, lønforhandlinger, forhandling af politikker på arbejdspladsen og køreplan for kollektive overenskomster
  • Rollespil med cases.

Form og metoder
Undervisningen lægger op til aktiv deltagelse og veksler mellem oplæg, gruppeopgaver og rollespil, så der er mulighed for at afprøve teorien i praksis.

Målgruppe
For tillidsrepræsentanter i det offentlige og det private, kontaktpersoner og bestyrelsesmedlemmer på private arbejdspladser.

Pris
Det er gratis at deltage for DM's tillidsvalgte. Tillidsrepræsentanter fra andre organisationer kan kun tilmeldes via DM’s sekretariat. Send venligst en mail til tillidsvalgte@dm.dk. DM dækker kun lønrefusion og refusion af transport for DM-medlemmer.

Tid og sted
23. og 24. oktober 2019, Hotel Sixtus, Middelfart.
Kurset starter kl. 09.30 (1. dag) til kl. 16 (2. dag) (internat).

Diplomuddannelse
DM’s TR-uddannelse består af en grunduddannelse med fire moduler samt en diplomuddannelse som overbygning. Du skal gennemføre hele grunduddannelsen for at få adgang til diplomuddannelsen.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 23. oktober 2019 - 24. oktober 2019

09.30 - 16.00

Sted Sinatur Hotel Sixtus

Teglgårdsvej 73
5500 Middelfart
DNK

Tilmeldingsfrist

20. oktober 2019

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer

Log ind for at tilmelde