Venteliste

PowerPoint præsentationsteknik

© Unsplash, Andrej Lisakov

Del artikel:

På dette kursus får du værktøjerne til at designe et flot og stringent slideshow i PowerPoint samtidig med, at du har for øje, hvordan det komplementerer det du siger.

Et gennemført PowerPoint slideshow er en god start, men ikke nok i sig selv, hvis du vil have dine budskaber igennem. Hemmeligheden i at holde et godt oplæg, hvad enten det er til kunder, kollegaer eller i undervisningssammenhænge, er at få samspillet mellem dine slides og din mundtlige præsentation til at gå op i en højere enhed.

Vi gennemgår, hvordan du indsætter flotte grafikker, billeder og diagrammer i dine slides og bruger et minimum af tekst, så dine tilhørere ikke mister fokus på det, du siger. Du får også indblik i, hvordan du laver en god notestruktur, så du hurtigt kan orientere dig i det, du skal formidle i dine slides. Derudover arbejder vi med præsentationsteknik, herunder kropssprog, stemmeføring og hvordan du skaber en medinddragende præsentation, der aktiverer dit publikum.

Hovedpunkter på kurset

  • Opbygning af slides, så de bedst komplimenterer dit mundtlige budskab
  • Design af visuelle slides uden teksttungt indhold
  • God notestruktur i PowerPoint
  • Grundlæggende præsentationsteknik
  • Skab interaktion med dit publikum.

Form

Dette 3-timers kursus afholdes online via Zoom. Inden kursusstart kan du hente materiale på Mit DM, som du med fordel kan læse igennem. På onlinekurset udfører du ikke opgaverne undervejs. I stedet får du en optagelse af kurset, som er tilgængelig for tilmeldte deltagere på Mit DM, så du efterfølgende kan arbejde med det lærte. 

Målgruppe

Kurset er for alle medlemmer af DM, der vil lære at skabe sammenhæng mellem dine PowerPoint præsentationer og mundtlige budskaber. Deltagelse kræver kendskab til PowerPoint, da hovedfokus ligger på samspillet mellem mundtlig og visuel præsentation i PowerPoint.

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest dagen før arrangementet. Det gør du på Mit DM. Dette er af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 9. august 2024 09:00 - 12:00
Sted Online
Tilmeldingsfrist 7. august 2024 - kl. 23:30
Medlemspris Gratis
Pris for andre Kun for medlemmer

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje