Venteliste

Styrk dig i rollen som sparringspartner for din ledelse 3/3

© Unsplash

Del artikel:

De forskellige rådgiverroller, evnen til at stille spørgsmål og dilemmaer i ledelsesrådgivning

Som sparringspartner for din ledelse er du mere end en fagperson, der kan sit uddannelsesmæssige håndværk. Du træder ind i en rolle som fortrolig ledelsesrådgiver.

At være ledelsesrådgiver kræver en række kompetencer, som vi sætter fokus på tre webinarer, hvor vi går i detaljen med de rådgiverkompetencer, du skal udvikle: 

  • 04-04-2024, kl. 08.30 – 10.00 - Webinar 1: Projektledelse, forretningsforståelse og netværkskompetence (allerede afholdt)
  • 18-04-2024, kl. 08.30 – 10.00 - Webinar 2: Strategisk indsigt, organisationsforståelse og forandringsledelse (allerede afholdt)
  • 02-05-2024, kl. 08.30 – 10.00 - Webinar 3: De forskellige rådgiverroller, evnen til at stille spørgsmål og dilemmaer i ledelsesrådgivning (indeværende)

Indhold

På webinar 3 kommer vi rundt om følgende spørgsmål:

  • Hvilke forskellige roller kan jeg indtage som rådgiver?
  • Hvornår skal jeg være ekspert, og hvornår skal jeg være facilitator? Hvad kræver det af kompetencer?
  • Hvordan udbygger jeg min viden, og hvordan åbner jeg op for problemstillinger med spørgsmål?
  • Hvad er gode og dårlige spørgsmål?
  • Hvilke typer af spørgsmål stiller jeg for mange af, og hvilke typer af spørgsmål stiller jeg for få af?
  • Hvilke dilemmaer kan møde i nær ledelsesrådgivning? Hvornår skal jeg trække mig?

Vi arbejder med en vekselvirkning af oplæg, øvelse og cases.

Målgruppe

Webinarrækken er for alle, der ønsker at styrke deres kompetencer som sparringspartner for deres ledelse. Du får en dybere forståelse af rollen som sparringspartner og konkrete værktøjer til at blive en stærkere sparringspartner for din ledelse.

Hvem kan du møde?

Underviser er Allan J. Christensen. Allan er cand. comm. og har i 12 år været direktør i både Rambøll og NIRAS. I begge firmaer var han ledelsesmæssig ansvarlig for stabsområder, hvor cheferne refererede til Allan. I dag driver og ejer han Cambiamento, hvor han er ledelsesrådgiver inden fra strategisk positionering og kommunikation – og underviser bl.a. i udvikling af fagmedarbejderes rådgiverkompetencer.

På kurset vil Allan inddrage sin egne erfaringer som direktør og som ledelsesrådgiver – og han vil desuden inddrage forskning inden for feltet.

Information om webinar

Webinaret afholdes via det virtuelle møde- og undervisningsværktøj Zoom. Som deltager får du tilsendt et link og et password til webinaret via den mailadresse, du har oplyst til DM. Læs om DM’s brug af Zoom

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest dagen før arrangementet. Dette er af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads.

Du kan melde afbud på Mit DM

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 2. maj 2024 08:30 - 10:00
Sted Online
Tilmeldingsfrist 1. maj 2024 - kl. 08:00
Medlemspris Gratis
Pris for andre Kun for medlemmer

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}