Prekært selvforsvar

Del artikel:

Kom til workshop om hvordan du selv og sammen med andre kan yde prekært selvforsvar mod usikre og midlertidige ansættelser

Med inspiration fra feminismens basisgrupper og selvforsvar dykker vi ned i det sure og det søde ved det fleksible – men også usikre – arbejdsliv som atypisk beskæftiget. Vi ser på, hvilke potentialer og konkrete handlemuligheder du har for at skabe et godt og meningsfuldt arbejdsliv på et arbejdsmarked præget af usikre ansættelser.

Du kommer til at møde andre, der har nogenlunde samme arbejdssituation som dig, og sammen kan vi forhåbentlig afmontere de internaliserede logikker om spidse albuer eller “jeg er sikkert heller ikke god nok” og i stedet finde et mere balanceret og handlekraftigt sted at stå.

Det får du
- Inspiration til handling og reorganisering af dit arbejdsliv

- Konkrete eksempler på tiltag du kan gøre selv og sammen med andre

- Et strukturelt og kritisk blik på et individualiseret arbejdsmarked

- Mulighed for at reflektere over egne ønsker og behov

Du kommer til at møde
Flexwerker, et kooperativt bureau, stiftet af fem kvinder med baggrund i pædagogik, antropologi, journalistik og design. Flexwerker er som aktivistisk initiativ – og senere som kooperativ – opstået som reaktion på et usikkert arbejdsmarked. De har gennem flere år kæmpet for at sætte prekarisering på dagsordenen bl.a. med forskellige tiltag i fagforeninger.

Målgruppe
Arrangementet er særligt rettet mod medlemmer i usikker beskæftigelse, fx projektansatte, deltidsansatte, midlertidigt ansatte, kombinatører og soloselvstændige. Det kan være fx være at du arbejder i undervisningsverdenen, i NGO- eller kulturbranchen.

Afbud

Du bedes melde afbud på MitDM senest to dage før arrangementets afholdelse. Ved manglende afbud faktureres et udeblivelsesgebyr på kr. 200 per dag.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 12. december 2023 16:30 - 18:30
Sted DM Aarhus Åboulevarden 23, 2. sal 8000 Aarhus C
Tilmeldingsfrist 11. december 2023 - kl. 08:00
Medlemspris Gratis
Pris for andre Gratis

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje