Til indhold

Portfolio- og ansøgningsworkshop 2023

Gratis

Inspiration til, hvordan du skiller dig ud, når du søger job på en privat tegnestue.

Kom til en inspirerende aften med fokus på, hvad der skal til for at skille sig ud, når man søger job hos en privat tegnestue.

Hvordan præsenterer man sig selv og sit arbejde bedst – både skriftligt og grafisk - og hvordan får man en fod indenfor, når man er nyuddannet.

Marie Damsgaard har mange års erfaring med at arbejde med ansøgninger, CV og portfolio i regi af SLA, og vil dele sin viden om, hvordan man får hul igennem til tegnestuerne med en overbevisende ansøgning.

Kom og bliv inspireret og se dit eget portfolio i et nyt lys.

Medbring gerne dit portfolio til en uformel snak over lidt mad og drikke, som netværket vil byde på.

Det er gratis at deltage som medlem, og ønsker du at tilmelde en ledsager, koster det kr. 150.-

Hvem er vært?

Landskabsarkitekters Forening
- et netværk under DM BIO

Hvem er DM BIO?

DM BIO er et fagligt fællesskab, der vil udvide din horisont og inspirere til, at grønne fagligheder samles, vidensdeler og debatterer det, der rører sig. Fra natur, klima, miljø og bæredygtighed til by- og arealplanlægning, teknologi og fødevarer. DM BIO er et resultat af fusionen mellem DM, JA og DSL, som har samlet kræfterne for at bidrage til at forme fremtidens arbejdsmarked med viden i fokus.

Læs mere om DM BIO

Afbud

Du bedes melde afbud på MitDM senest to dage før arrangementets afholdelse. Ved manglende afbud faktureres et udeblivelsesgebyr på kr. 200 per dag.

Kontakt

Cathrine Norup
Møde- og kursussekretær

Telefon: 3815 6734
Mail:
cano@dm.dk

; ;