Til indhold

Vitalitet – kært barn har mange ansigter

Siden 2. Verdenskrig er fødevarers vitalitet, det vil sige deres evne til at bidrage til vores sundhed, gradvist svækket.

Og udviklingen fortsætter. I den hjemlige debat fokuserer vi meget på forskellen mellem konventionelle og økologiske fødevarer, og overser dermed dén vitalitet, der kan antages, at være afgørende for fødevarernes sundhedsværdi.

Kom og hør Jens-Otto Andersen fortælle om planters vitalitets-egenskaber og få hans bud på, hvordan vi kan få vitaliteten tilbage på tallerkenen.

Jens-Otto er agronom og ph.d. på fødevareområdet og har arbejdet i økologiske og biodynamiske landbrug. Han har desuden udført en lang række forsøg med fødevares vitalitet, og er forfatter til bogen: "Fra Muld til Maver" - Bogen kan købes ved dette arrangement til en fordelagtig pris a kr. 150.- (normalpris kr. 260.-). Bestilles ved tilmelding og betales via Mobilpay på dagen.

Undervejs byder vi på sandwich og noget at drikke.

Hvem er vært?

Dansk Hortonomforening
- et DM BIO netværk

Hvem er DM BIO?

DM BIO er et fagligt fællesskab, der vil udvide din horisont og inspirere til, at grønne fagligheder samles, vidensdeler og debatterer det, der rører sig. Fra natur, klima, miljø og bæredygtighed til by- og arealplanlægning, teknologi og fødevarer. DM BIO er et resultat af fusionen mellem DM, JA og DSL, som har samlet kræfterne for at bidrage til at forme fremtidens arbejdsmarked med viden i fokus.

Læs mere om DM BIO

Afbud

Du bedes melde afbud på MitDM senest to dage før arrangementets afholdelse. Ved manglende afbud faktureres et udeblivelsesgebyr på kr. 200 per dag.

Kontakt

Cathrine Norup
Møde- og kursussekretær

Telefon: 3815 6734
Mail:
cano@dm.dk

; ;