Til indhold

Fotokursus: Biodiversitetskrisen tæt på - en workshop med kamera

Debatten om naturens tilstand fylder mere og mere i medielandskabet, men hvordan dokumenterer vi biodiversitet visuelt?

Hvad kræver det af udstyr? Og hvordan arbejder man professionelt med både video og foto i naturen? Det er nogle af de emner, som vi kommer til at beskæftige os med på kurset:

"Biodiversitetskrisen tæt på - en workshop med kamera.

Sammen med naturfotograf Henrik Egede-Lassen vil dagen byde på en masse tips og tricks fra helt grundlæggende kameraindstillinger til mere avancerede teknikker såsom droneoptagelser, kamerafælder og timelapse. 

Kurset afholdes i et privat naturområde nord for København og kræver ikke forudgående foto,- eller video erfaring. 

Henrik Egede-Lassen er naturfotograf, foredragsholder og grundlægger af naturformidlingsbureauet Zoomedia, som producerer hjemmesider, film og undervisningsmateriale til blandt andet DANIDA, Undervisningsministeriet og Læger Uden Grænser. 

Henrik har dokumenteret naturen på alle 7 kontinenter under og over vandet blandt andet for National Geographic. Han har desuden været vært på adskillige naturprogrammer på DR1 og DR2

Der vil være kaffe/the og ved frokosttid en sandwich og vand. Det er muligt at tilmelde en ledsager, hvis du kender en, der synes dette er spændende.

Hvem er vært?

DM BIO-Haveentusiaster
- et DM BIO netværk

Hvem er DM BIO?

DM BIO er et fagligt fællesskab, der vil udvide din horisont og inspirere til, at grønne fagligheder samles, vidensdeler og debatterer det, der rører sig. Fra natur, klima, miljø og bæredygtighed til by- og arealplanlægning, teknologi og fødevarer. DM BIO er et resultat af fusionen mellem DM, JA og DSL, som har samlet kræfterne for at bidrage til at forme fremtidens arbejdsmarked med viden i fokus.

Læs mere om DM BIO

Afbud

Du bedes melde afbud på MitDM senest to dage før arrangementets afholdelse. Ved manglende afbud faktureres et udeblivelsesgebyr på kr. 200 per dag.

Kontakt

Cathrine Norup
Møde- og kursussekretær

Telefon: 3815 6734
Mail:
cano@dm.dk

; ;