Til indhold

Conservation Agriculture Markvandring

Shutterstock
© Shutterstock

Gratis

Besøg med Frederik V. Larsen, konsulent hos Agrovi, med speciale i CA.

Denne eftermiddag fremviser Frederik V. Larsen afgrøderne, fortæller om årets behandling, og viser specialmaskinerne frem.

Han fortæller også om CA dyrkningsteknikkens betydning for økonomi, kvælstofudledning, CO2 binding, og hvordan man laver omlægning fra traditionel planteavl.

Demonstrationen foregår på Sauntegård ved Hornbæk, og gården er ejet af agronom Hans Henrik Drewsen Fredsted og drives med megen græsfrø. Demonstrationen er tilrettelagt for studerende, og vi giver andre interesserede en chance for at deltage i dette unikke besøg.

Netværket vil sørge for buskørsel fra t/r fra Thorvaldsensvej 40 - se nærmere ved tilmelding. 

Hvem er vært?

Dansk Agronomforening
- et DM BIO netværk

Hvem er DM BIO?

DM BIO er et fagligt fællesskab, der vil udvide din horisont og inspirere til, at grønne fagligheder samles, vidensdeler og debatterer det, der rører sig. Fra natur, klima, miljø og bæredygtighed til by- og arealplanlægning, teknologi og fødevarer. DM BIO er et resultat af fusionen mellem DM, JA og DSL, som har samlet kræfterne for at bidrage til at forme fremtidens arbejdsmarked med viden i fokus.

Læs mere om DM BIO

Afbud

Du bedes melde afbud på MitDM senest to dage før arrangementets afholdelse. Ved manglende afbud faktureres et udeblivelsesgebyr på kr. 200 per dag.

Kontakt

Cathrine Norup
Kontorfuldmægtig

Telefon: 3815 6734
Mail:
cano@dm.dk

Shutterstock
© Shutterstock