Til indhold

Hvad er: Foreningen Andelsgårde?

Hvordan fungerer andelsmedlemsskaber? Og hvad med økonomien!

Andelsgårde er en forening, der opkøber gårde via andelsmedlemskaber, for at skabe gode rammer for at jorden kan dyrkes forsvarligt, samtidig med at ejerudgifterne fordeles på mange mennesker. På foreningens gårde dyrkes der efter økologiske og regenerative principper, primært grøntsager, som sælges lokalt eller til medlemmer.

Kom og hør om hvordan det hele begyndte, hvordan foreningen har organiseret sig, hvad man dyrker, hvordan det hænger sammen økonomisk og hvor langt man er nået indtil videre.

I juni 2024 følger vi op med en ekskursion til en af foreningens gårde.

Dansk Hortonomforening byder på sandwich og vand ved arrangementet.

Hvem er vært?

Dansk Hortonomforening
- et DM BIO netværk

Hvem er DM BIO?

DM BIO er et fagligt fællesskab, der vil udvide din horisont og inspirere til, at grønne fagligheder samles, vidensdeler og debatterer det, der rører sig. Fra natur, klima, miljø og bæredygtighed til by- og arealplanlægning, teknologi og fødevarer. DM BIO er et resultat af fusionen mellem DM, JA og DSL, som har samlet kræfterne for at bidrage til at forme fremtidens arbejdsmarked med viden i fokus.

Læs mere om DM BIO

Afbud

Du bedes melde afbud på MitDM senest to dage før arrangementets afholdelse. Ved manglende afbud faktureres et udeblivelsesgebyr på kr. 200 per dag.

Kontakt

Cathrine Norup
Møde- og kursussekretær

Telefon: 3815 6734
Mail:
cano@dm.dk

; ;