Til indhold

aflyst - Naturinspireret design til GASA's nye hovedkontor

Jeanette Thysen
© Jeanette Thysen

Gratis

Oplev Gasas nye, grønne græsbede, inspirationshave og alsidige planteunivers.

Prærieinspirerede velkomstbede, parkeringsplads omgivet af solide træer, vintergrønne græsser og stauder samt en alsidig inspirationshave fuld af de nyeste sorter af stauder, græsser og sommerblomster. Det er blot en bid af den plante- og designinspiration, der venter dig, når netværket DM BIO-Haveentusiaster gæster GASA's nye hovedsæde i udkanten af Odense.

GASA begyndte bogstaveligt talt på bar mark, da virksomheden i slutningen af 2018 flyttede sit hovedsæde til et nyt industriområde tæt på motorvejen i Odense. Virksomheden ønskede sig en helhedsplan for de grønne områder, som kunne etableres i etaper.

I dag byder et mere end 50 meter langt naturinspireret velkomstbed fuld af græsser og stauder virksomhedens medarbejdere, gæster og forbipasserende velkommen. En stor inspirationshave med afprøvning af nye sorter af stauder, græsser og sommerblomster står også færdig, mens nye græs- og staudebede med træer er plantet i foråret 2022 for at skabe grønne rum omkring GASA’s store P-plads.  

Under besøget tager Jeanette Thysen, have- og landskabsarkitekt, Det Gode Haveliv, der har tegnet planerne og Kristian Krogh Baagøe, salgskonsulent hos GASA Youngplants og projektansvarlig på GASA for de grønne områder, dig med rundt.

De fortæller om tankerne bag designet og baggrunden for det alsidige plantevalg, hvor planteglæde, mangfoldighed og biodiversitet er grundpillerne.

Program

kl 16.30 Velkomst 

  • Kort præsentation af GASA og Den grønne Helhedsplan
  • Rundvisning i Velkomstbede, p-plads-arealer og inspirationshave
  • Vi slutter med sandwich og vand ca. kl. 18.30

Du får også erfaringerne fra anlægget samt præsentation af udvalgte plantenyheder i den udstrækning, der er tid til det.

Sæt kryds i kalenderen. Vi glæder os til at se dig!

Hvem er vært?

DM BIO-Haveentusiaster
- et DM BIO netværk

Hvem er DM BIO?

DM BIO er et fagligt fællesskab, der vil udvide din horisont og inspirere til, at grønne fagligheder samles, vidensdeler og debatterer det, der rører sig. Fra natur, klima, miljø og bæredygtighed til by- og arealplanlægning, teknologi og fødevarer. DM BIO er et resultat af fusionen mellem DM, JA og DSL, som har samlet kræfterne for at bidrage til at forme fremtidens arbejdsmarked med viden i fokus.

Læs mere om DM BIO

Afbud

Du bedes melde afbud på MitDM senest to dage før arrangementets afholdelse. Ved manglende afbud faktureres et udeblivelsesgebyr på kr. 200 per dag.

Jeanette Thysen
© Jeanette Thysen