Til indhold

Botaniktur - lørdag

Colourbox
© Colourbox

Gratis

Kursus med Marian Ørgaard til Bolund også kaldet "Ko-øen". På Bolund finder man fx urter som hjertegræs, engelskgræs og kornet stenbræk, men også mere sjældne arter som kødfarvet gøgeurt, æselfoder og bulmeurt.

Bliv skarpere til at identificere danske arter, som er karakteristiske for overdrev, strandeng, rigkær og eng.

Botaniker Marian Ørgaard vil tage os med på to feltture henholdsvis lørdag den 24. juni og søndag den 25. juni.

Der vil være fokus på plantebestemmelse i forskellige naturtyper. Kurset byder både på identificering ud fra effektive feltkarakterer til hurtig artsbestemmelse og nøgling fra dansk flora.

Kurset er for alle med interesse for at identificere planter i den danske natur både begyndere og øvede kan deltage. Vi skal kigge på arter, som er særlige for netop Bolund og Ejby Ådal, men også almindelige danske arter.

Medbring lup, ’dansk flora’, drikkevarer, tøj efter vejret og gerne gummistøvler.

Det er muligt at deltage den ene dag eller begge dage - men kræver separat tilmelding. Du finder tilmelding til søndag her: Botaniktur - søndag - DM

Begge dage vil der være frokost inkluderet, men drikkevarer medbringes af deltagerne selv.

Hvem er vært?

Dansk Hortonomforening
- et DM BIO netværk

Hvem er DM BIO?

DM BIO er et fagligt fællesskab, der vil udvide din horisont og inspirere til, at grønne fagligheder samles, vidensdeler og debatterer det, der rører sig. Fra natur, klima, miljø og bæredygtighed til by- og arealplanlægning, teknologi og fødevarer. DM BIO er et resultat af fusionen mellem DM, JA og DSL, som har samlet kræfterne for at bidrage til at forme fremtidens arbejdsmarked med viden i fokus.

Læs mere om DM BIO

Afbud

Du bedes melde afbud på MitDM senest to dage før arrangementets afholdelse. Ved manglende afbud faktureres et udeblivelsesgebyr på kr. 200 per dag.

Kontakt

Cathrine Norup
Kontorfuldmægtig

Telefon: 3815 6734
Mail:
cano@dm.dk

Colourbox
© Colourbox