Til indhold

Udgiv din egen bog

Unsplash, Matthew Feeney
© Unsplash, Matthew Feeney

Gratis

Webinar med BoD om bogudgivelse, digital bogproduktion og markedsføring

Har du en viden du gerne vil dele, en historie som du vil fortælle, skriver du noveller, essays, digte eller noget helt andet? Eller overvejer du at gå i gang med at skrive, men ved ikke, hvordan du skal komme videre med dit bogprojekt? Uanset hvad du har i tankerne eller din skrivebordsskuffe måske allerede gemmer på, kan du nemt og enkelt udgive det på bogform.

Indhold

I dette webinar sættes fokus på bogudgivelse. BoD har sammensat et program, hvor du kommer rundt om nogle vigtige aspekter i forbindelse med bogudgivelse samt hvilke muligheder du har for at få dine skriverier lavet til både en fysisk bog, e-bog og/eller en lydbog.

Webinaret begynder med at tage et kig på forlagsverdenen. Der findes store forlag, mikroforlag, medudgiverforlag og selvudgiverforlag, som varetager forskellige opgaver. Du vil blive introduceret til det danske forlagslandskab samt hvilke muligheder det rummer.

Dernæst sættes fokus på de muligheder, som du har med udgivelse med BoDs koncept, hvor din bog først trykkes på bestilling fra dig eller fra boghandlen.

På webinaret får du:

  • Et overblik over de forskellige muligheder for bogudgivelse i det danske forlagslandskab
  • Et overblik over BoDs digitale koncept og udgivelsesportalen myBoD
  • En introduktion til de forskellige layout og redigeringsservices, som du kan gøre brug af undervejs i din udgivelsesproces
  • Kendskab til hvordan din bog når ud til læseren via forskellige distributionskanaler
  • Et indblik i hvordan du kan nå ud til dine læsere med forskellige markedsføringsstrategier, der virker for bøger
  • Mulighed for at stille en masse spørgsmål om alle aspekter af bogudgivelsesprocessen
  • Et kig ind i BoDs digitaltrykkeri med speciale i Print-on-Demand

Hvem kan deltage?

Webinaret henvender sig til alle, der ønsker at blive klogere på bogudgivelse og digital bogproduktion og få et overblik over de forskellige muligheder forlagsverdenen rummer. Desuden sættes der fokus på de forskellige udgivelsesservices fra BoD, gives gode råd til udformning og design samt markedsføring og distribution af den færdige bog.
Der tages udgangspunkt i en præsentation af de forskellige emner. Samtidig vil der være lejlighed til at stille spørgsmål og sparre undervejs.

Hvem kan du møde?

Du vil møde et lille team af erfarne og kompetente medarbejdere fra BoD, som guider igennem webinaret og kommer omkring alle emner samt svarer på spørgsmål.

BoD

Om BoD: Gør din bog til virkelighed

BoD er en europæisk pionér og ledende specialist indenfor digital bogudgivelse med mere end 20 års erfaring og over 4 millioner trykkeklare titler. Med BoD og udgivelsesplatformen myBoD kan du nemt og hurtigt udgive fysiske bøger, e-bøger og lydbøger. BoD tilbyder både forlag, forfattere og andre content-udbydere professionelle løsninger inden for digital bogproduktion samt nationalt og internationalt salg. BoD er pt. aktiv i 9 lande og spiller en vigtig rolle på bogmarkedet såvel i Danmark som internationalt.

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest dagen før arrangementet. Det gør du på Mit DM. Dette er af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads.

Information om webinar

Webinaret afholdes via det virtuelle møde- og undervisningsværktøj Zoom. Som deltager får du tilsendt et link og et password til webinaret via den mailadresse, du har oplyst til DM. Læs om DM’s brug af Zoom

Optagelse af webinar

Som udgangspunkt har DM valgt ikke at optage alle online arrangementer. Det skyldes flere og ofte forskellige ting – dels har oplægsholderen rettighederne til oplægget, dels skal DM efterleve persondataloven og sidst, men ikke mindst prioriterer vi den nære og fortrolige oplevelse på vores kurser og workshops, hvad enten det afholdes online eller fysisk.

Nogle gange får vi lov til at optage et arrangement, og så deles det efterfølgende med de tilmeldte til arrangementet på Mit DM i en kort periode. 

Unsplash, Matthew Feeney
© Unsplash, Matthew Feeney