Til indhold

Workshop: Prekært selvforsvar

Foto

Gratis

Kom til workshop om hvordan du selv og sammen med andre kan yde prekært selvforsvar mod usikre og midlertidige ansættelser.

Med inspiration fra feminismens basisgrupper og selvforsvar dykker vi ned i det sure og det søde ved det fleksible – men ofte også usikre – arbejdsliv. Vi ser på, hvilke potentialer og konkrete handlemuligheder du har for at skabe et godt og meningsfuldt arbejdsliv på et arbejdsmarked præget af usikre ansættelser.

Du kommer til at møde andre, der har nogenlunde samme arbejdssituation som dig, og sammen kan vi forhåbentlig afmontere de internaliserede logikker om spidse albuer eller “jeg er sikkert heller ikke god nok” og i stedet finde et mere balanceret og handlekraftigt sted at stå. 

Det får du:

  • Inspiration til handling og reorganisering af dit arbejdsliv
  • Konkrete eksempler på tiltag du kan gøre selv og sammen med andre
  • Et strukturelt og kritisk blik på et individualiseret arbejdsmarked
  • Mulighed for at reflektere over egne ønsker og behov

Oplægsholdere

Flexwerker, Flexwerker er et kooperativt bureau, stiftet af fem kvinder med baggrund i pædagogik, antropologi, journalistisk og design. Flexwerker beskæftiger sig med prekarisering, organisering og deltagelse og har bl.a. samarbejdet med fagforeninger om nye tiltag på området for atypisk beskæftigelse. Flexwerker er som initiativ – og senere som kooperativ – opstået som reaktion på et usikkert arbejdsmarked. 

Hvem kan deltage?

Arrangementet er særligt rettet mod medlemmer i usikker beskæftigelse, fx projektansatte, deltidsansatte, midlertidigt ansatte, kombinatører og soloselvstændige. Det kan være fx være at du arbejder i undervisningsverdenen, i NGO- eller kulturbranchen.

Afbud

Du bedes melde afbud på MitDM senest to dage før arrangementets afholdelse. Ved manglende afbud faktureres et udeblivelsesgebyr på kr. 200 per dag.

Foto