JA og DSL er fusioneret med DM

Fusionen er trådt i kraft 1. januar 2023. Læs mere

Til indhold

Lav et effektivt CV

Christin Hume, Unsplash
© Christin Hume, Unsplash

Gratis

Få tips til hvordan du sætter et godt cv sammen

Hvor ansøgningen er dit salgsbrev, er CV’et din garant for, at du kan det, du siger du kan. Ca. 80 procent af arbejdsgivere læser CV’et først, ifølge Ballisagers rekrutteringsanalyser, så det er vigtigt, at du gør det letlæseligt, og at du sørger for, at dine kompetencer står klart frem.

På dette webinar får du gode råd og tips til, hvordan du kan gøre dit CV mere relevant og interessant for arbejdsgiveren.

Vi kommer blandt andet omkring følgende: 

  • Hvordan du gør dit CV målrettet og relevant
  • Form og længde på et CV
  • Godt CV-layout
  • Hvad skal med, hvad skal ud?
  • Hvordan du får vist, hvem du er i CV’et
  • Samt flere andre CV-tips og -tricks

Webinaret er en blanding af oplæg og dialog. Vi gennemgår et CV i detaljer og snakker om, hvad der virker, og hvad der ikke gør.

Hvem kan deltage?

Alle er velkomne. Er du i starten af din karriere vil du få gode tips til at komme godt i gang. Har du meget erfaring med at skrive et CV, der virker, så vil du blive inviteret til at dele ud af dine erfaringer.

Hvem kan du møde?

Underviser på workshoppen er Jonas Thing, der er karriererådgiver hos DM. Jonas har arbejdet professionelt med jobsøgning i mere end 20 år, både i rekrutteringsbranchen og i flere fagforeninger. Han er en erfaren sparringspartner, der hvert år læser hundredvis af ansøgninger med henblik på at hjælpe DMs mange medlemmer med deres jobsøgning.

Information om webinar

Webinaret afholdes via det virtuelle møde- og undervisningsværktøj Zoom. Som deltager får du tilsendt et link og et password til webinaret via den mailadresse, du har oplyst til DM. Læs om DM’s brug af Zoom

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest dagen før arrangementet. Det gør du på Mit DM. Dette er af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads.

Christin Hume, Unsplash
© Christin Hume, Unsplash