JA og DSL er fusioneret med DM

Fusionen er trådt i kraft 1. januar 2023. Læs mere

Til indhold

Dræber energikrisen danske gartnerier?

Colourbox
© Colourbox

Hvordan er energiforbruget i Dansk Gartneri.

Kan danske gartnerier overleve de voldsomme prisstigninger, og hvad kan man gøre?

Hør Jesper Mazanti Aaslyng fra Hortiadvice og Silas Berthou fra Dansk Gartneri fortælle om udfordringerne med de høje energipriser, og hvilke muligheder gartnerierne har samt, hvad  de gør og kan gøre.

Om Dansk Gartneri

Dansk Gartneri er gartnerierhvervets interesseorganisation og har til formål at sikre det danske gartnerierhverv optimale vilkår. De fungerer som et forum for konstruktiv dialog mellem erhvervet og dets aktører. Dansk Gartneri vægter nærhed og synlighed til medlemmerne højt.

Om HortiAdvice

HortiAdvice udbyder rådgivning indenfor gartneri-, frugtavl-, grøntsags- og planteskoleproduktion via et stort netværk af dygtige planteavls- og virksomhedskonsulenter. Her rådgives i produktion, så man altid er klar til at levere det produkt som forbrugere og indkøbere efterspørger. 

Hvem er vært?

Dansk Hortonomforening
- et DM BIO netværk

Hvem er DM BIO?

DM BIO er et fagligt fællesskab, der vil udvide din horisont og inspirere til, at grønne fagligheder samles, vidensdeler og debatterer det, der rører sig. Fra natur, klima, miljø og bæredygtighed til by- og arealplanlægning, teknologi og fødevarer. DM BIO er et resultat af fusionen mellem DM, JA og DSL, som har samlet kræfterne for at bidrage til at forme fremtidens arbejdsmarked med viden i fokus.

Læs mere om DM BIO

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest dagen før arrangementet. Det gør du på Mit DM. Dette er af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads.

Colourbox
© Colourbox