JA og DSL er fusioneret med DM

Fusionen er trådt i kraft 1. januar 2023. Læs mere

Til indhold

Mød DM’s formand til en snak om OK24 i det offentlige

OK24

Gratis

Der er nu kun et års tid til at forhandlingerne om overenskomsterne i det offentlige skydes i gang i 2024. Mød DM’s formand Camilla Gregersen til en snak om OK24-forhandlingerne i det offentlige, og deltag i dialogen om, hvordan DM kan sætte en dagsorden om attraktive vilkår i det offentlige.

På mødet vil Camilla Gregersen præsentere DM’s oplæg til medlemsdialog om attraktive vilkår i det offentlige, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål og komme med input omkring de temaer, som optager dig.

I ugerne 3 til 9 inviterer DM til en bred dialog med medlemmerne om temaer og prioriteringer frem mod de offentlige overenskomstforhandlinger i 2024. På dm.dk kan du her læse mere om OK24-forhandlingerne og mulighederne for at få indflydelse.

Hvem kan du møde?

DM’s formand Camilla Gregersen og chefkonsulent i DM Lotte Espenhain Møller.

Hvem kan deltage?

Alle medlemmer i DM, som er ansat i det offentlige.

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest dagen før arrangementet. Det gør du på Mit DM. Dette er af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads.

Information om webinar

Webinaret afholdes via det virtuelle møde- og undervisningsværktøj Zoom. Som deltager får du tilsendt et link og et password til webinaret via den mailadresse, du har oplyst til DM. Læs om DM’s brug af Zoom

OK24