JA og DSL er fusioneret med DM

Fusionen er trådt i kraft 1. januar 2023. Læs mere

Til indhold

Tiny Gardens

Tiny Gardens
© Tiny Gardens

Et socialøkonomisk iværksætter eventyr!

Vil du smage en solsikkespire? Samt blive klogere på, hvordan du dyrker mikrogrønt hjemme i vindueskarmen?

Så kom og hør om Tiny Gardens små indendørs køkkenhaver du kan dyrke året rundt - et iværksættereventyr med hortonomrødder!

Helle Haugaard

Du vil komme til at smage på mange forskellige slags urter og grøntsager, som du selv kan dyrke på en uges tid. Alle deltagere modtager en spirebakke og 3 forskellige slags mikrogrønt, så eventyret kan fortsætte, når du kommer hjem.

Helle Daugaard giver en demonstration af Tiny Gardens dyrkningssystem og fortæller om deres socialøkonomiske iværksætter eventyr.

Netværket byder på en sandwich og en vand.

Hvem er vært?

Dansk Hortonomforening
- et DM BIO netværk

Hvem er DM BIO?

DM BIO er et fagligt fællesskab, der vil udvide din horisont og inspirere til, at grønne fagligheder samles, vidensdeler og debatterer det, der rører sig. Fra natur, klima, miljø og bæredygtighed til by- og arealplanlægning, teknologi og fødevarer. DM BIO er et resultat af fusionen mellem DM, JA og DSL, som har samlet kræfterne for at bidrage til at forme fremtidens arbejdsmarked med viden i fokus.

Læs mere om DM BIO

Afbud

Du bedes melde afbud på MitDM senest to dage før arrangementets afholdelse. Ved manglende afbud faktureres et udeblivelsesgebyr på kr. 200 per dag.

Tiny Gardens
© Tiny Gardens