JA og DSL er fusioneret med DM

Fusionen er trådt i kraft 1. januar 2023. Læs mere

Til indhold

Danmarks første LAR-anlæg i Brandts Have 1914

Hans Ove Pedersen
© Hans Ove Pedersen

En have forud for sin tid.

G. N. Brandt havde i egen have ikke behov for at afledede regnvand fra haven. Etableringen af en grøft havde helt andre motiver.

Uden at vide det, indrettede G. N. Brandt det først kendte helt lokale regnvandsafledningsanlæg for at indføre grøftens motiv og særlige beplantningsmæssige forhold i vand og de dertil hørende skråninger til tørt gangbart terræn.  

Hans Ove Pedersen, landskabsarkitekt og medlem af Brandts Haves Venner, viser denne eftermiddag rundt i den inspirerende og smukke have, hvor hr. Brandt var forud for sin tid med blandt andet LAR og de i dag velkendte verdensmål.

Arrangementet slutter af med en sandwich og vand.

Hvem er vært?

BIO Haveentusiaster
- et netværk under BIO

Afbud

Du bedes melde afbud på MitDM senest to dage før arrangementets afholdelse. Ved manglende afbud faktureres et udeblivelsesgebyr på kr. 200 per dag.

Hvem er DM BIO?

DM BIO er et fagligt fællesskab, der vil udvide din horisont og inspirere til, at grønne fagligheder samles, vidensdeler og debatterer det, der rører sig. Fra natur, klima, miljø og bæredygtighed til by- og arealplanlægning, teknologi og fødevarer. DM BIO er et resultat af fusionen mellem DM, JA og DSL, som har samlet kræfterne for at bidrage til at forme fremtidens arbejdsmarked med viden i fokus.

Læs mere om DM BIO

Hans Ove Pedersen
© Hans Ove Pedersen