JA og DSL er fusioneret med DM

Fusionen er trådt i kraft 1. januar 2023. Læs mere

Til indhold

Energiforsyningen er under pres - har vi strøm nok?

Colourbox
© Colourbox

Gratis

Hvordan ser situationen ud lige nu, og hvad kan vi se frem til?

Vores samfund er afhængig af en stabil og pålidelig energiforsyning. Det er derfor vigtigt at sikre en høj forsyningssikkerhed.

Udefrakommende elementer har denne vinter sat danskernes energiforsyning under pres, og i nyhederne drages der paralleller til energikrisen i 1973.

I årevis har danskerne haft rimeligt stabile energipriser, men det er ikke længere situationen. Priserne er på deres højeste, og alle kan mærke konsekvenserne af den igangværende energikrise.

Malene Hein Nybroe, Kriseleder og Kontorchef for Krisestyring i Energistyrelsen, vil denne eftermiddag gøre deltagerne klogere på den aktuelle energiforsyningssituation samt, hvordan resten af vinteren ser ud for den danske befolkning. Og hvad byder fremtiden på?

Hvem er vært?

DM BIO-Projektledere
- et BIO netværk

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest dagen før arrangementet. Det gør du på Mit DM. Dette er af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads.

Hvem er DM BIO?

DM BIO er et fagligt fællesskab, der vil udvide din horisont og inspirere til, at grønne fagligheder samles, vidensdeler og debatterer det, der rører sig. Fra natur, klima, miljø og bæredygtighed til by- og arealplanlægning, teknologi og fødevarer. DM BIO er et resultat af fusionen mellem DM, JA og DSL, som har samlet kræfterne for at bidrage til at forme fremtidens arbejdsmarked med viden i fokus.

Læs mere om DM BIO

Colourbox
© Colourbox