JA og DSL er fusioneret med DM

Fusionen er trådt i kraft 1. januar 2023. Læs mere

Til indhold

Havens Dronninger

Birgitte Krejsager
© Birgitte Krejsager

Gratis

Havehistorier i en nøddeskal fortalt af Birgitte Krejsager

Rosen er blomsternes dronning, og dronninger har givet navn til talrige planter.

En buket af visionære kvindeskikkelser har haft indflydelse på havehistorien: Kamma Rahbek, Napoleons kejserinde Joséphine, Karen Blixen, Vita Sackville-West, Anja Odoulf, The Compost Lady Eve Balfour og sommerfuglegartneren Miriam Rothschild.

 

Litteraturhistoriker og havemenneske Birgitte Krejsager er forfatter til "Havehistorier i en nøddeskal". Hør hendes fortællinger om passionerede havedyrkere fra de første haver og frem til i dag – alle flettet sammen i et botanisk netværk af lidenskab og drømme om planter og natur.

Hvem er vært?

DM BIO-Haveentusiaster
- et BIO netværk

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest dagen før arrangementet. Det gør du på Mit DM. Dette er af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads.

Hvem er DM BIO?

DM BIO er et fagligt fællesskab, der vil udvide din horisont og inspirere til, at grønne fagligheder samles, vidensdeler og debatterer det, der rører sig. Fra natur, klima, miljø og bæredygtighed til by- og arealplanlægning, teknologi og fødevarer. DM BIO er et resultat af fusionen mellem DM, JA og DSL, som har samlet kræfterne for at bidrage til at forme fremtidens arbejdsmarked med viden i fokus.

Læs mere om DM BIO

Birgitte Krejsager
© Birgitte Krejsager