JA og DSL er fusioneret med DM

Fusionen er trådt i kraft 1. januar 2023. Læs mere

Til indhold

Mit liv i Israel: At bo i en konfliktzone

Manami Sakamoto
© Manami Sakamoto

Gratis

Mød Sarah Linder, en engageret ung kvinde, der til daglig lever og bor i området og derfor kender situationen på egen krop

Sarah Arnd Linder er 36 år, dansker bosat i Israel på 16. år, hvor hun har taget det meste af sin uddannelse - Bachelor i Conflict Resolution and International Affairs fra Interdisciplinary Center Herzliya og en Masters i Mellemøsthistorie fra Tel Aviv Universitet, Israel. 

For syv år siden grundlagde Sarah "Political is Personal - PiP" - et projekt, baseret på interviews med israelske og palæstinensiske kvinder, der frit fortæller, hvorledes konflikten har påvirket deres hverdag. 

Sarah har afholdt adskillige foredrag om PiP, primært i Danmark, men også i Frankrig, Finland, Israel og ved EU-Parlamentet i Bryssel. 

Denne aften vil hun dog komme ind på sit eget personlige forhold til Israel, sin personlige tilknytning, sine erfaringer og oplevelser i området, som har været med til at skabe hendes politiske holdninger i.f.t Israel og de palæstinensiske områder. 

Du kan læse mere om Sarah Linder her.

Hvem kan deltage

Alle medlemmer af DM er velkomne og du er også velkommen til at tage en gæst med.

Afbud

Du bedes melde afbud på MitDM senest to dage før arrangementets afholdelse. Ved manglende afbud faktureres et udeblivelsesgebyr på kr. 200 per dag.

Manami Sakamoto
© Manami Sakamoto