Til indhold

Årsmøde for TR/AMR 2022

Årsmøde for tillidsvalgte
© DM

Gratis

Kom med til to dages inspirerende og berigende samvær på Hotel Comwell i Kolding, hvor vi skal diskutere de store spørgsmål, der optager os alle i øjeblikket.

I DM arbejder vi for bæredygtige arbejdsliv og bæredygtige arbejdspladser med stærke fællesskaber for vores mange forskellige medlemmer. Kom med til to dages inspirerende og berigende samvær på Hotel Comwell i Kolding, hvor vi skal diskutere de store spørgsmål, der optager os alle i øjeblikket:

  • Et bæredygtigt arbejdsliv 
  • Den grønne omstilling 
  • Indflydelsesmuligheder og overenskomster
  • Ligestilling og mangfoldighed

Vi har sammensat et bredt program med både fælles og valgfri aktiviteter. Vi får besøg af forskere og andre skarpe eksperter, der fortæller om den nyeste viden og giver dig gode redskaber med hjem. Du kan finde program og en beskrivelse af aktiviteterne nedenfor - når du tilmelder dig, skal du vælge en af de valgfri aktiviteter.

Du får også mulighed for at diskutere og præge de aktuelle politiske dagsordener i DM sammen med din bestyrelse og andre tillidsvalgte.

Endelig får du rig mulighed for at sparre med dine TR- og AMR-kolleger fra andre arbejdspladser og med konsulenter fra DM, når vi undervejs dykker ned i historier og erfaringer fra hverdagen på jeres mange arbejdspladser.

DM sørger for overnatning (enkeltværelser) og forplejning – du skal bare møde op. 

Vi glæder os til at se dig!

Målgruppe:

Årsmødet er forbeholdt tillidsrepræsentanter, -suppleanter, arbejdsmiljørepræsentanter og kontaktpersoner på både offentlige og private arbejdspladser. 

Læs mere om de valgfrie aktiviteter her

Valgfrie aktiviteter
Årsmøde for tillidsvalgte
© DM