Til indhold

Kampen om talenterne

Iris Engelund

Gratis

Det stadig mere rødglødende arbejdsmarked har øget virksomhedernes kamp om talenterne, men hvordan udvikler man selv talenter – og hvad giver det din virksomhed?

Ifølge Iris Engelund, der er stifter af Virksomheden Play Your Talent, har alle et talent, det handler blot om at sætte det i scene!

Iris Engelund arbejder strategisk med talentudvikling og har blandt arbejdet med nogle af landet største virksomheder som Danske Bank og Novo Nordisk. Hun mener, at lederne skal droppe den elitære tankegang om talent og i stedet sørge for, at alle deres medarbejdere får mulighed for at sætte deres talent i spil. Gevinsten ved en fokuseret talentudvikling er et løft i effektiviteten, øget fastholdelse og større motivation og arbejdsglæde hos medarbejderne.

Hvem kan du møde?

Adm. direktør og stifter af virksomheden Play Your Talent. En foredrags- og it-virksomhed, der har som mål at få mere ud af den enkelte medarbejders talent og evner.
Hun har 20 års erfaring med vækststrategier, ledelse og teamudvikling, samt coaching, både kommunalt og i det private erhvervsliv.
Har blandt andet arbejdet sammen med Novo Nordisk, Danske Bank, Nykredit og mange flere.

Læs Børsens interview med Iris Engelund fra marts. 

Hvem kan deltage?

Arrangementet er målrettet ledere og potentielle ledere. 

Information om webinar

Webinaret afholdes via det virtuelle møde- og undervisningsværktøj Zoom. Som deltager, får du tilsendt et link og et password til webinaret via den mailadresse, du har oplyst til DM. Læs om DM’s brug af Zoom

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest dagen før arrangementet. Det gør du på Mit DM eller ved at sende en mail til dme@dm.dk. Dette er af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads.

Iris Engelund